Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУИ

Невероватна фенг шуи ПРАВИЛА за новчанике: Плави ОДВЛАЧИ новац, црвени све "потроши" а жутог се РЕШИТЕ ОДМАХ!

Премадревној кинеској филозофији, новчаник је најбитнија тачка акумулације свакодневних прихода.

1618400302_zip-4802469_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Уколико обратите пажњу на то како неко ставља новчанице у новчаник, можете знати колико та особа има новца, а неред у новчанику ће акумулирати расходе.

Наиме, изгужване и необавезно савијене новчанице говоре да особа нема довољно новца.

Неорганизовани и неуредни новчаници једноставно не могу да привуку нове приходе.

Мушкарци обично не желе да носе новчанике и зато углавном имају потешкоћа са финансијама, док су милионерима који не носе новчанике суђени непланирани трошкови.

Једно од можда и најважнијих правила древне кинеске филозофије јесте да сами себи купујете новчаник, јер сте у том случају ви ти који управљате енергијом новца

Колико ћете новца имати, зависи и од боје новчаника. Из тог разлога се не препоручује плава боја новчаника, јер не може да акумулира богатство, јер је плава боја, боја воде, а она може да пресуши.

И црвена није добра, јер ће новчаник те боје све "потрошити" што уђе у њега, осим ако нема златни детаљ.

Зелени новчаник омогућава да повећате прилог за већи доходак и треба га повремено носити.За предузетнике је јако добар, да билакше прихватили нове идеје.

Жути новчаник прикупља само новац за забаву, а црни се носи само када желите повећање прихода кроз каријеру.

Према фенг-шуи филозофији, колико имате простора у новчанику, толико ћете имати могућности за добијање новца и зато нека вам новчаници служе само за ситниш.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas