Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Невероватна смрт: Тинејџерка (19) умрла од превише жвакаћих гума (ФОТО)

Саманта Џенкинс је у 19. години умрла у купатилу, јер је јела превише жвака!

1622448101_Samanta.PNG
Фото: Facebook/ screenshot R.I.P Samantha Jenkins
Oglas

Њена мајка Марија Морган хитно је однела Саманту у болницу, али нису могли да је спасу.

Прочитајте још: Викторија Бекам најавила како се носи БЕЛА БОЈА овог лета: Пронаћи ће пут и до ваших ормара (ФОТО)

- Свега се сећам као да је било јуче. Ушли смо у болницу са ћерком тинејџерком и изашли само са њеним наочарима - каже Марија Морган.

Марија и Саманта су из Велса, а мајка је мислила да је ћерки позлило у купатилу зато што је превише времена провела на сунцу. Рекла јој је да легне, дала јој је да попије воде, јер је мислила да је доживела топлотни удар.

Мислила је да је доживела топлотни удар.

"О Боже, не знам шта није у реду самном. Не могу да подигнем флашицу, испада ми из руке." - говорила је Саманта мајци неколико тренутака пре смрти.

Прочитајте још: Александра Пријовић понела најмодерније ципеле сезоне: Ево како је певачица уклопила трендове и пратила тенис (ФОТО)

- Рекла ми је да жели да одспава и да јој је лоше, а онда сам се сетила да се данима лоше осећала. Онда је рекла: "Да ли овако изгледа умрети" и срушила се. Хитно смо је однели у болницу - сећа се мајка трагичног дана.

Када је у болници умрла токсиколошки резултат је шокирао докторе. Схватили су да њен организам није могао да се избори са смрћу. Сестра се, онда, сетила да је Саманта сваког дана жвакала жвакаћу гуму.

Прочитајте још: Код Кипа слободе плутала је жена, причала је о светионицу и НЕСТАЛА је још два пута

Истрага је показала да су управо жваке биле узрок смрти. Превиђе жвакаћих гума створиле су хемијску реакцију у њеном телу због које је колабирала и умрла.

- Соба је била препуна рачуна за жваке и онда сам схватила колико их је јела сваког дана. Дневно је куповала пакетић, а често је јела и по два. Због тога желим да подигнем свест код девојака колико су жваке опасне - каже мајка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas