Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТАЈНЕ

Ни за живу главу: Пет тајни које никоме не треба да причате

Често своје радосне и тужне тренутке делимо са најбољом другарицом, али постоје ствари које ипак треба да задржимо за себе, поготово ако се тичу наше везе или брака.

1614426028_secret-2725302_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Доносимо пет тема о којима не бисте смели да причате са другим људима, већ само са својим партнером!

Тајне

Пазите шта причате и коме причате. Ако вам је драги поверио неку тајну, то не значи да треба да пренесете најбољој другарици, па ни у оном случају ако желите да му помогнете и тражите објективан савет са стране.

Прочитајте још: Анђелка Јелић упозорава како препознати ТОКСИЧНУ везу, а како се супротставити НАСИЛНИКУ

Фото: Пиксабеј

Свађе и расправе

У свакој вези постоје размирице и свађе, а оне се тичу само вас двоје. Велике су шансе да ћете брзо прећи преко тог проблема и међусобно се измирити. Запамтите да ће се ваши пријатељи још дуго дуго сећати грубости и непристојности вашег драгог партнера.

Прочитајте још: Везе имају ТРИ ФАЗЕ, а трећу ко прегура - остаје заједно

Интима

Ваша спаваћа соба резервисана је само за вас двоје. У супротном, доводите у опасност партнерово поверење ако делите интимне детаље своје везе са другим особама. Пробајте да замислите како бисте се ви осећали да сте на његовом месту.

Финансијски проблеми

Ако вам је потребна новчана помоћ, прво о томе разговарајте са партнером, а тек онда размишљајте о следећем кораку и да ли желите да ширите даље своје тренутне финансијске проблеме.

Прочитајте још: Психолог Бојана Шкорић упозорава: Вичите, плачите, али се бившем не враћајте!

Мане и недостаци

Временом ћете навићи на његове ситне мане и недостатке због којих ћете га још више волети. Зато није добра идеја да се у почетку везе стално жалите на њих пријатељима или породици. Они ће то запамтити и можда у погрешном тренутку споменути током разговора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas