Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНОМЕН

Није имала никакве симптоме: Дошла је у болницу због болова у леђима, а онда доживела шок (ФОТО)

Ништа није указивало на овај чин

1606838675_New-Project.jpg
Фото: Фацебоок/ Дион Сеаборне Неw
Oglas

Једна 18-годишња девојка из Велса, имала је веома јаке болове у леђима због којих је одлучила да се јави лекару. Мислила је да се повредила на радном месту и да је проблем у повреди.

Прочитајте још: Медицинска сестра из пакла ухапшена по трећи пут: Оптужена за убиство осам беба (ФОТО)

Дошла је код лекара опште праксе, а када је прегледао, саопштио јој је да мора да уради још неке анализе. Док је чекала друге претраге отишла је до тоалета и тамо родила здраву девојчицу. Дион Сеаборн, тврди да није имала никакве симптоме трудноће, као и да тог дана ништа није указивало да ће се породити, сем што је трпела несносне болове у леђима.

- Леђа су ме болела три дана и мислила сам да сам се повредила на послу па сам отишла у болницу како бих сазнала ђта се догађа. Због пандемија сам ишла сама. Примио ме лекар, измерили су ми притисак и температуру и чекала сам да ме поновно приме. Стискала сам и стискала, а у следећем тренутку у видела сам моју Лили Мај. Дозивала сам медицинску сестру у помоћ јер је моја ћерка била у wц шољи. Извукли су ју и однели да је окупају. Након тога сам је први пут узела у руке. Било је застрашујуће, никада се у животу нисам толико плашила - открила је Дион за британске медије.

Она тврди да није имала никакве симптоме трудноће, а чак била убеђена да је у том периоду и смршала: - И даље сам имала редовне менструације, па ми није ни пало на памет да бих могла да будем трудна. Осећала сам се нормално. Нисам имала никакве чудне жеље за храном, ноге ми нису отекле, сва одећа ми је стајала нормално. Нисам се угојила, заправо сви су ми говорили да сам смршала.

- Када боље размислим, радила сам све што труднице не би смеле да раде - додала је.

Прочитајте још: "Доктори су ме убеђивали да је све у реду, а биопсија је показала нешто застрашујуће"... Позната инфлуенсерка проживљава драму (ВИДЕО)

Срећом, малена Лили Мај, родила се сасвим здрава, а пар се сада навикава на живот с приновом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas