Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИП

Није само РАСТА "крив", посвађале су се и око ЊЕНОГ БРАТА: Ана Николић и Наташа Беквалац су имале СУКОБЕ и раније

Колегинице су наводно од раније имале нерашчишћене односе.

1627976838_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Two Louder TV/TOXIC TV
Oglas

Откако је изашао дует Наташе Беквалац и Стефана Ђурића Расте "Из далека", не престаје да се прича о сукобу између колегиница.

Наиме, Ана Николић је Беквалчеву отпратила са друштвене мреже Инстаграм чим је чула да је у тајности снимила овај дует са њеним бившим мужем, а гласине о наводној емотивној вези између Наташе и Расте, додатно су долиле уље на ватру.

Прочитајте још: Ана Николић ПРОВОЦИРА: Након што је обрисала Наташу Беквалац са друштвених мрежа, певачица објавила ОВУ СЛИКУ и ЗБУНИЛА СВЕ (ФОТО)

Међутим, анонимни извор открио је детаље овог сукоба, и објаснио да су колегинице имале свађу и пре ове, и то због Марка Николића, брата певачице Ане Николић.

– Ану је неко слагао да су Наташа и Раста имали превише близак однос на снимању спота и да је он одлепио за Наташом. Ана је то доживела као издају. Одмах је звала Расту и он је покушао да јој објасни да је то обична глупост, али џаба. Ана је бесна и зато што је планирала да са Растом сними нешто, јер увелико ради на новом албуму, а он уместо да њој понуди ову песму, звао је Наташу. Плус, Наташа је заказала промоцију исто вече када је она имала наступ. Ана је одмах блокирала колегиницу и објавила присну слику Расте и Наташе – прича извор који тврди да су Наташа и Ана некада биле другарице, али да су се најпре посвађале због изјава Николићкиног брата Марка који није имао лепо мишљење о Беквалчевој:

- Наташа Беквалац је лош човек - рекао је брат певачице Ане Николић.

– Ова је ударила контру рекавши да никад нису биле добре, иако су чак излазиле заједно. Истина, дешавало се и да се посвађају, једном због Аниног брата Марка који је рекао да је Наташа лош човек, други пут због Анине изјаве да су њене песме и наступи бољи, али брзо би изгладиле односе – каже извор са естраде и додаје да је Наташа баш претерала са својом изјавом: "Чекај, како мислиш 'нисмо више добре пријатељице', а кад смо ми то биле добре?"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas