Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Уштеда

Никад јефтинији: Блацк Фридаy доноси огромно снижење ових уређаја

Током трајања недеље попуста, 23-29. новембра, производе бренда ХОНОР можете купити по сниженим ценама.

1606395473_1606391227_Honor-BF-1200x900.jpg
Фото: Промо
Oglas

Будући да нам се празници приближавају, прави је тренутак да обезбедите савршене поклоне за своје блиске особе, али и за себе. Последњи новембарски петак, познатији као Блацк Фридаy ће вам омогућити да их пронађете по сниженим ценама, посебно када је реч о вашим омиљеним паметним сатовима, мобилним телефонима, слушалицама бренда ХОНОР.

Један од њих, ХОНОР Wатцх ГС ПРО имаћете прилику да пронађете на снижењу од скоро 30%, односно 29.999,00 динара, и тиме обрадујете све модерне авантуристе и људе који се не устручавају да истраже непознате пределе. Овај сат израђен је да издржи највеће могуће напоре што је и потврђено на чак 14 тестова издржљивости МИЛ-СТД-810Г, односно отпоран је на ниски притисак, високу и ниску температуру, сунчево зрачење, кишу, влагу, песак, прашину, дубоку воду, ударце и вибрације.

Долази у три боје, Цхарцоал Блацк, Марл Wхите и Цамо Блуе и поседује батерију која може трајати до 25 дана у стандардним условима те га скоро месец дана можете користити без бриге о трајању батерије.

Фото: Промо

Такође, ХОНОР Wатцх ГСП Про помоћу својих функција прати све параметре који су битни за ваше здравље попут праћења пулса и сна, мерења нивоа кисеоника у крви и стреса. Поред тога што нуди комплетан преглед здравља, овај уређај има чак 18 професионалних режима тренинга попут трчања, планинарења, бокса, скијања, разних фитнес активности, као и 85 прилагођених режима тренинга који вам помажу да останете активни и ангажовани те ће свакодневно вежбање бити лакше неко икад.

Током ХОНОР Блацк Фридаy недеље попуста која траје до 29. новембра у овлашћеним малопродајама имаћете прилику да поред ХОНОР ГС Про Wатцх пронађете и друге паметне сатове по сниженим ценама попут ХОНОР Магиц Wатцх 2 и ХОНОР Wатцх ЕС, чија ће цена бити 18.999,00 и 12.999,00 динара.

Од мобилних телефона које можете пронаћи на акцију су следећи модели, лансирани током ове године – 9X, 9X Лите, 9А и 9X Про. Смартфон атрактивног дизајна са троструком камером, који поседује 6,3" ФуллВиеw диспеј наћићете у продавница по никад повољнијој цени – 15.999,00 динара, као и изванредне моделе 9X и 9X Лите за само 24.999,00 и 19.999,00 динара. Поред ова три модела, снижен је и 9X Про, телефон са 48МП троструком камером, Кирин 810 сетом чипова и системом течног хлађења, и његова цена ове недеље биће 28.999.00 динара.

А за забаву у покрету, откријте и безичне слушалице Магиц Еарбудс, које филтрирају нежељену буку из окружења и доносе нови звук вашим омиљеним песмама, чија ће снижена цена бити 3.999,00 динара.

Не пропустите ову јединствену понуду и у овлашћеним малопродајама пронађите производе који ће пратити ваш животни стил.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas