Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

"Никад не носи маскару и купа се у млеку" ... Ово нисте знали о Мараји Кери

Светске звезде углавном имају необичне навике

1608736277_maraja-keri.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Францк Рагаине
Oglas

Мараја Кери, још једна је у низу светских звезда, које имају своје ритуале, али и ствари које не практикују.

Прочитајте још: Ово нисте знали: Јелена Ђоковић годинама не користи једну ствар, а ево која је (ФОТО)

Популарна светска певачица, истиче да не воли да носи маскару, као и да јој је потребно 15 сати сна, да би се осећала свеже.

Никад не носи маскару

Мараја Кери, иако је често под рефлекторима и на сцени, никако не воли шминку, поготово маскару. Обожава да носи вештачке трепавице, а на наступима се  труди да буде минимално нашминкана. Такође је истакла, да мрзи да скида шминку.

- Не могу да смислим маскару. Чим шминкер покуша да ми стави маскару, направим сцену - рекла је певачица.

Купа се у млеку

Славна певачица лудује за скупим козметичким производима, али најдражи јој је ритуал лепоте онај који је прекопирала од Клеопатре. У једном је интервјуу открила да је баш због млека њена кожа тако глатка па да, за најбољи ефекат, млеко мора бити – хладно.

Спава најмање 15 сати 

Славна певачица сваку ноћ спава најмање 15 сати, у соби у којој се налази двадесетак овлаживача ваздуха. Тај је трик позајмила од легендарног певача Лутера Вандроса, који је веровао да овлаживачи ваздуха штите његов глас.

Прочитајте још: Како се обукла ВИКТОРИЈА БЕКАМ? Смела комбинација хаљине и ципела (ФОТО)

Пре великих наступа Мараја спава и по двадесет сати,а уколико има проблем са сном, обавезно зове масерку, која јој помаже да се лакше опусти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas