· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Никада није изашла из моде, али је сада MUST HAVE комад сезоне! ТЕКСАС кошуља је потпуни хит (ФОТО)

Удобна и лако се комбинује са осталим деловима гардеробе.

1614961685_Depositphotos_414253200_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Тексас кошуља је од оних одевних предмета који никад не излазе из моде. Удобна је, лако се комбинује са осталим деловима гардеробе и у њој ћете увек изгледати атрактивно.

Прочитајте још: ШАГ ФРИЗУРА полако осваја свет: Седамдесете се враћају (ФОТО)

Испод такве кошуље можете да носите мајицу или ролку. За коју год варијанту да се одлучите, нећете погрешити. Од бледог или тамног тексаса, свеједно је.

Одлична је за све прилике, посао и одмор.

Кошуља од џинса је одличан избор готово у свакој прилици - када идете на посао, у поподневној варијанти, током викенда, чак и онда када негде касните или журите, па не знате шта да обучете на брзину.

Прочитајте још: Лако се комбинују уз све: Ретро панталоне које се на велика врата враћају овог пролећа (ФОТО)

Уколико сте довољно самоуверени и смели, можете да изаберете модел са ракопчаним оковратником, да га комбинујете са плетеном марамом или носите испод кожног прслука. Пронађите идеалну кошуљу од џинса и будите у тренду и ове сезоне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.