Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈУТРО

НИКАДА се НЕ БУДИТЕ алармом телефона, јер упадате у ЗАМКУ!

Мобилни телефон ујутру "гута" време, човека одмах "пумпа" непотребним информацијама...

1600765814_Depositphotos_70343621_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Многи користе аларм на мобилном телефону као будилник, али колико год то изгледало практично, стручњаци упозоравају да ова мала паметна справа има и негативне стране које не треба игнорисати.

Наиме, већина људи док укључује аларм "залута" на друштвене мреже где проведе и по неколико сати, па касно одлази на спавање. Уз то, светло на мобилном телефону може да поремети сан, па ћете и теже заспати.

Попијте кафу на миру, не упадајте у замке друштвених мрежа!

Друштвене мреже могу да вам украду драгоцено време и ујутру кад се огласи аларм и посегнете за њим да га искључите. Не упадајте у такве замке, већ време до изласка из куће искористите да на миру доручкујете, попијете кафу и спремите се за посао, уместо да гледате да ли су ваши интернет пријатељи у међувремену "окачили" нову фотографију или објаву.

Прочитајте још: Ово ће вас ОЧАРАТИ! Креативност и уметничка дела створена на ЛИШЋУ (ФОТО/ВИДЕО)

Такође, без обзира на иритантан звук аларма, може да се догоди да га не чујете или да вам се телефон током ноћи испразни и искључи. Можда је, ипак, најсигурније да навијете обичан сат - као што су то радили наши родитељи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas