Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
захтевно

Никако врућа вода и јаки шампони: Како неговати ЦРВЕНУ БОЈУ КОСЕ

Црвена коса пристаје женама чији тен има розкасти тон!

1601718423_Depositphotos_348547012_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Велики изазов је носити црвену боју косе, а ми вам у наставку доносимо савете који ће вам помоћи да добро изгледате уз њу.

Црвена коса повезује се са страственим карактером, зато ако сте "ватрена девојка" или тек то намеравате постати, доносимо вам савете који ће вам помоћи да својој коси пружите потребну негу и ускладите маке-уп.

Прочитајте још: Хладније је време, НЕГУЈТЕ УСНЕ: Направите ДОМАЋИ БАЛЗАМ

Када одабрати црвену боју за косу:

Црвена коса пристаје женама чији тен има розкасти тон.

Молекуле црвене боје боље се примају на здраву него што је то случај са оштећеном косом. Зато ако вам је коса солидно уништена не чудите се како вам коса (не) прихвата црвену боју. Није тајна да се црвена боја врло брзо испире зато се припремите на често бојање косе.

Како неговати црвену косу:

Косу испирајте млаком, а никада врелом водом. Користите благе шампоне за одржавање боје. Шампони против перути су доста јаки и убрзавају процес избељивања или испирања боје.

Црвена коса брзо оксидише зато је паметно да заштитите боју од сунца, производима који садрже УВ филтере.

Прочитајте још: Три добитне комбинације: Како најбоље носити САКО СА ФАРМЕРКАМА И ПАНТАЛОНАМА (ФОТО)

Какву шминку изабрати:

Избегавајте тамне сенке и смокеy еyес. Уз драматичну боју косе пренашминкане очи нису вам потребне. Успркос застарелим саветима како црвенокосим женама не стоје пинк и црвене нијансе, ружичасто руменило и руж заправо су пун погодак.

Не усклађујте боју обрва с бојом косе, црвене обрве изгледају нереално, бизарно и помало застрашујуће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas