Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Нико није очекивао од њега: Џон Траволта поделио емотивну фотографију сина Бена која је расплакала пратиоце (ФОТО)

Осам месеци после смрти супруге Џон Траволта је објавио слику насмејаног сина Бена.

1615880924_h_56211527.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Џон Траволта (67) коначно има лепе вести! Глумцу је пре осам месеци умрла супруга Кели Престон и од тада се повукао у кућу са синовима. Џон и Кели су имали један од најјачих и најбољих бракова у Холивуду.

Прочитајте још: Софија Вергара објавила слику из младости и доказала да јој време не може ништа! (ФОТО)

Холивудски глумац је са пратиоцима на Инстаграму поделио слику сина Бена (10) и његове нове другарице. Бен је усвојио мачку Кристал, белу, пуфнасту, крзнену лепотицу.

"Ово је Бенов нови другар, Кристал" . објавио је Траволта. На слици Бен има искре

Пуфнаста другарица је побрала похвале.

н, широк осмех, а тешко је отети се утиску колико клинац личи на оца Џона. Око Бена и дугодлаке беле мачке су обавијене Џонове руке.

Џон ретко објављује слике деце на друштвеним мрежама и ово је, заиста, ретка прилика да глумац објави приватну слику.

Прочитајте још: ПРИРОДНА ЛЕПОТА?! Да ли бисте препознали СОФИЈУ МИЛОШЕВИЋ као фото модела (ФОТО)

Прочитајте још: Важе за НАЈЕЛЕГАНТНИЈИ ПАР данашњице упркос чињеници да нису СКЛАДНИ ни у висини ни у годинама (ФОТО)

Пратиоцима се веома допада фотографија и пљуштали су коментари попут; "Кристал је лепотица, Бен. Види се да те много воли", "Тако је пуфнаста и слатка, честитам Бен",  "Неодољиво!" и "Одличан избор

Бен је прославио 10. рођендан 24. новембра, први пут без мајке, али у друштву оца и сестре Еле (20) која му је честитала речима; "Иако си млађи од мене сваки дан ме нешто научиш!"

Траволта је најавио да се повлачи из јавности.

Траволтина породица се још није опоравила од смрти Кели Престон која је умрла од рака дојки. Џон је био 29 година у браку са Кели. На дан сахране је објавио да је одлучио да неко време проведе сам са децом, да неће радити и да се не љуте што га неће бити у јавности.

Прочитајте још: ОЛИВИА ПАЛЕРМО спаја неспојиво: Директо са улица Њујорка (ФОТО)

Џонов најбољи пријатељ Томи Ли је јесенас објавио да се породица добро сналази, али да бол за мајком и супругом никада неће нестати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas