· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Николија Јовановић ОТКРИЛА до сада НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ о себи

Када се пре осам година појавила на музичкој сцени, многи су били изненађени њеним музичким стилом с обзиром на то да је ћерка Весне Змијанац

1603265739_amigi_06102020_0104.jpg
Фото: Атаимагес

Николија Јовановић је, одрасла је уз хип-хоп музику и за њу је овај музички правац био – природан. 

Прочитајте још: Сви је знају као Илду Шаулић, а да ли знате које је њено право име?

- Мама никада није утицала на музику коју слушам, и могла сам да слушам шта сам хтела. Одрасла сам уз хип-хоп. Другачија сам од маме, али и упркос томе била сам свесна да морам да урадим нешто потпуно другачије, да ме људи не би стално упоређивали са њом. Када сам се пре осам година појавила са песмом „Николија“, многи је нису у старту прихватили и није било слуха за њу, а сада видимо колико је тај музички правац популаран. Могу да кажем да сам утабала пут свима који су дошли након мене. Сада је много лакше него што је мени тада било, али ја сам велики радник и волим да радим, и нисам посустала – рекла је Николија у емисији „Кец на једанаест“.

Иако је како каже другачија од мајке, и негује другачији музички стил, то никако не значи да народну музику не уме и не воли да пева: 
 
- У дијаспори људи воле да излазак заврше народном музиком и мени је то потпуно океј. Иако ја певам моје песме на наступима, негде пред крај, када је атмосфера на врхунцу, отпевам „Јорговане“ и сви се изненаде јер не могу да верују да сам то урадила – каже певачица и открива које су кој омиљене песме од њене мајке.
 
Фото: Атаимагес
 
- Највише волим „Опрости мајко“, „Сватове“, „Никоме нисам ни мајка ни жена“. Моја мама има један цео поп албум, а увек је везују за народну музику, иако она за мене заиста није само певачица народне музике.  Николија истиче и да је каријериста и да јој је важно да ради и да буде успешна. 
 
 
- Мислим да је фантастично блага реч када желим да опишем колико је моја породица дивна и колико сам срећна. Мој супруг и ћерка су ми највећи животни успех, уз каријеру, наравно. На почетку моје везе са Рељом многи су сигурно били спремни да уложе много новца у опкладу да то неће дуго трајати, али ево где смо сада. Мислим да сам као личност комплетна зато што имам и дивну породицу и успешну каријеру. За жену која је каријериста, као што сам то ја, много је важно да буде и професионално остварена. Због породице првенствено, да може да јој допринесе на прави начин и буде задовољна. Тек тада је испуњена и срећна – нагласила је позната певачица. 
 
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.