· · Коментари: 0
МУЗИКА

Нисам ти БАШ све рекао: Срђан Марјановић песмом најавио нову књигу

Специјалан гост у песми је Јован Маљоковић, јер је саксофониста главни лик у роману.

1608990711_Srdjan.png
Фото: Приватна архива

Нова песма Срђана Марјановића најавила је његов нови, трећи роман "Нисам ти баш све рекао" у издању "Нове поетика", који је управо објављен.

Прочитајте још: Меланија поново одушевила модном комбинацијом: Свака жена мора да има овај КОМАД ГАРДЕРОБЕ! (ФОТО)

Срђан Марјановић је песму снимио са легендом џеза, саксофонистом Јованом Маљоковићем, јер је главни јунак романа управо - саксофониста. За песму је снимљен видео.

Објавио је 17 албума и много хитова...

Срђан Марјановић је до сада написао два романа "Жице" и "ОК, пресвућићу се". Овај музичар је објавио и 17 амбума, а каријеру дугу 45 година недавно је обележио јубиларним концертом у Центру "Сава".

Срђан Марјановић је годинама био и новинар, а писао је за "Репортер", "Ћао", "Вечерње Новости", а објавио је и први албум ЕКВ Милана Младеновића.

Прочитајте још: Саша Ковачевић са познатим певачем из Грчке снима дует? (ВИДЕО)

Мнофи памте Срђана Марјановића као бившег гитаристу београдских рок група и по сјајним хитовима и урбаним песмама: "Ми смо једно другом говорили ви", "Није ти се хтело", "Иди", "Зауставите музику",,,

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.