· · Коментари: 0
КО БИ РЕКАО

Зашто краљица Елизабета носи ЈАРКЕ БОЈЕ? Дефинитивно ништа не препушта случају

Краљевска породица поштује много правила, као ни једна друга на свету.

1614796101_Depositphotos_10149062_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Понашање у јавности, опхођење према другима, протоколи, па чак и начин на који једу ручак или вечеру - свака ситница има своје значење! 

Такође, постоје и строга правила облачења које поштује краљица Елизабета, а ми вам откривамо шта она значе. 

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је права краљица стила: Понела исти сако два пута и показала да је велика љубитељка модног рециклирања (ФОТО)

Елизабету ћете увек препознати по јарким, дугиним бојама, а никада у неутралним.

Одговор је донео документарни филм "Тхе Qуеен ат 90'".

Њена досетљивост лежи у томе што краљица жели да је лако препознају у маси људи.

- Мора се истицати међу људима како би они могли да кажу: Видео сам краљицу! - открила је Софи, краљичина снаја и додала:

Прочитајте још: Задала модни задатак: Краљица Летиција још једном доказала зашто је и краљица стила (ФОТО)

- Немојте заборавити да кад се краљица негде појави, окупи се невероватан број људи, а она жели да они могу да кажу да су видели барем део њеног шешира.

- Не могу да носим беж боју. Ако је ставим на себе, нико неће знати ко сам - изјавила је краљица једном приликом.

Међутим, ово правило не важи када је Елизабета на дворцу, јер тада носи и неутралне боје.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.