Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Њена смрт је мистерија и након 11 година: Да ли су славну глумицу отровали мајка и муж?

Британи Марфи преминула је 2009. у 32. години. Иако је прошло 11 година од смрти ове младе и талентоване глумице, узрок трагичног догађаја још увек није познат.

britani-marfi.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /АНС
Oglas

Мистериозну смрт и након више од деценије у центар дешавања ставио је документарни филм под називом "Бриттанy Мурпхy: Ан ИД Мyстерy". У овом кратком филму, детаљно је описан живот Британи Марфи, која је од ране младости била веома несрећна.

Прочитајте још: Аватар коначно добија наставак: Почело снимање другог дела (ФОТО)

Већина документарца укључује теорије Британиног оца, Анђела, који је био власник ноћних клубова на Флориди и који је био умешан у организовани криминал. У једном од клубова упознао је Шерон Марфи, са којом је после неколико година добио Британи. Развели су се кад је она имала само две године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨❤️ #бриттанyмурпхy

А пост схаред бy Бриттанy Мурпхy Инфо (@бриттанyмурпхyинфо) он

Због посла којим се бавио, Анђело је у затвору провео девет година, а Шерон се са Британи преселила у Њу Џерси. Још од раног детињства, Британи је желела да буде позната, па је тако захваљујући једном кастингу на који се пријавила, добила и своју прву улогу у серији "Цлуелесс".

Ипак, оно што је ову младу глумицу издвајало су и новински чланци због турбулентних веза са глумцем Ештоном Кучером и Еминемом. Нешто касније се заљубљује у сценаристу Симона Моњацка и након годину дана везе се венчавају.

- Био је то трећи пут да се Симон оженио, али први пут да је заправо био стварно заљубљен - рекла је сценаристина мајка, која се појављује у документарцу.

Истражитељ Ед Винтер, који је био помоћник главног патолога током истраге, такође је говорио у документарцу. Рекао је како Симон није желео обдукцију, што је многе изненадило, јер је она ипак била млада. Ипак, на инсистирање, обдукција је обављена а узрок смрти глумице је наводна упала плућа с другим стањима, укључујући анемију и вишеструко тровање лековима.

Прочитајте још: БЕЗ МАЈИЦЕ, поред водопада: Милош Биковић ОДУШЕВИО припаднице лепшег пола (ФОТО)

Полиција је током истраге у спаваћој соби, пронашла велику количину таблета са њене и Симонове стране.
Пет месеци након смрти Британи Марфи, Шерон је у спаваћој соби пронашла и мртво тело Симона. Проглашен је мртвим од акутне упале плућа и анемије. Исти узрок смрти као код младе глумице.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ангел! 💛😇 #Беаутифул #БриттанyМурпхy #8Миле #МиссYоу #Смиле #РИП

А пост схаред бy Бриттанy Мурпхy Инфо (@бриттанyмурпхyинфо) он

Отац Британи Марфи, никада није прихватио чињеницу да је смрт његове ћерке била случајна. Ангажовао је детективе, хтео је да уради есхумацију тела, али му то бивша супруга није дозволила. Све време је тврдио да су Британи отровали мајка и муж. Шерон је 2013. године написала отворено писмо рекавши да су тврдње да је отровала ћерку лажне. 2017. године Ангело је одустао од истраге, а само две године касније је преминуо.

Прочитајте још: Џенифер Лопез растужила фанове: "Морам да верујем... Срце ми је сломљено"

Тужилаштво у Лос Анђелесу и даље стоји иза свог коначног извештаја. Кажу да су испитали и крв и ткиво и мокраћу, као и да нису пронашли тешке метале. Истражитељ Винтер у документарцу каже да је, на основу информација које је добио, 100% сигуран да глумица није убијена.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas