Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Њено брутално убиство шокирало је Холивуд: Трудну је уболи 16 пута у стомак

Шерон Тејт брутално је убијена у 26. години

1626868381_seron.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Шерон Тејт је била лепа америчка старлета која је имала 23 која је освојила срце десет година старијег славног редитеља Романа Поланског и који није могао одолети да се не заљуби у њу, али њихова је прича завршила на најтрагичнији могући начин.

Прочитајте још: Погинула млада инфлуеснерка (22): Порука неколико сати пред смрт кида душу (ФОТО)

Шерон је као млада девојка покушавала да оствари глумачку каријеру у Холовуду, што јој је коначно успело 1962. године када је потписала уговор са талентованим продуцентом и агентом Мартином Рансохофом, који је у то време продуцирао серију "Тхе Беверлy Хиллбиллиес". Она је у њој добила улогу секретарице и уседелице Џејн Хатавеј, али глумачки таленат није успела показати, баш као ни свој заштитни знак - дугу плаву косу коју морала је сакрити испод тамне кратке перике.

Веза са прослављеним фризером Џејем Себрингом

Међутим, зарадила је довољно новца да крене на часове плеса, бонтона и фитнеса па је три године касније изабрана за значајнију улогу у филму "Еyе оф тхе Девил", који се снимао у Италији и Великој Британији, а у којем је глумила са филмским легендама Дејвидом Највеном и Дебором Кер. У то је време била у љубавној вези са прослављеним фризером Џејем Себрингом, но њена следећа улога означила је прекретницу у професионалном, али и приватном животу.

Снимање је поновно одвело у Европу, и то на сет филма "Бал вампира", на ком је радио и Роман. Љубав између њих није се родила на први поглед, а он није био ни импресиониран њеним глумачким способностима. Међутим, с временом је пао на њену љепоту и почео је прогањати, иако је у то време излазио с глумицом Џил Сејнт Џон.

Љубав са Романом Поланским

Шерон је коначно пристала провести једно поподне с њим у хотелској соби, где су водили љубав, а након тога све остало је постало историја.. Прекинула је везу с фризером, али је са њим остала у пријатељским односима, а он се чак спријатељио и са Романом. Редитељ се никако није могао одрећи своје титуле заводника и женскароша, па чак и након што су се венчали 1968. године, а само годину и по након тога Схарон је брутално убијена.

Стравично убиство које је шокирало Холивуд и свет догодило се 9. августа 1969. године. Познату глумицу и неколико њених пријатеља у вили коју је делила са супругом, редитељем Романом Поланским, убили су чланови култа Чарлса Менсона.

Смрт Шерон Тејт

Убице су жртве усмртиле бројним убодима ножа, а Шерон, која је тада била у осмом месецу трудноће, задобила их је чак 16. Након тога њеном крвљу убице су исписале реч "свиња" на улазним вратима. Тела је друго јутро пронашла спремачица.

Роман је дане са Шарон касније описивао као најбоље у животу, иако су многи тврдили да је њихов однос био далеко од идеалног јер је он једноставно био опседнут оргијама и раскалашним начином живота, али и да је поприлично контролисао.

"Говорио јој је како да се облачи, како да се шминка, шта жели од ње, а што не жели. У потпуности је управљао њеним животом", рекла је глумичина блиска пријатељица једном приликом, а потврдила је и како је глумица до тада имала тежак живот и великих проблема са самопоуздањем.

Убице су ухваћене исте године у октобру због других порекршаја, али су их повезали са бруталним убиствима у ЛА. Осуђени су на смртне казне, али када су оне укинуте 1972. године у Калифорнији, казне су преиначене у доживотне.

Прочитајте још: Најјезивији сусрет на телевизији: Девојка је осетила да нешто није у реду са победником такмичења, а истина је шокирала цео свет! (ВИДЕО)

Цео тај догађај је обрађен и у филму "Било једном у Холивуду" Квентина Тарантина који је породица убијене Шерон похвалила и чак позајмила њен накит за снимање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas