· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Не зове се Ана: А да ли знате шта уопште значи надимак БЕКУТА који ју је прославио?

Надимак који је прославио!

1613554491_Ana-Bekuta.PNG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Звезде Гранда

Ана Бекута гостујући у познатој емисији проговорила о свом детињству.  Одрасла је у Прибоју, па се поново вратила у своје место и открила детаље које нико о њој није знао. 

- У тој кући сам рођена, имам две млађе сестре Добрилу и Милину, тата Бранко је умро пре 22 године, умро је млад. Свој таленат сам наследила од њега, мама је скривала тај свој таленат. Детињство није било сиромашно, али није ни претицало, имали смо колико нам треба - рекла је Ана.

Прочитајте још: Вики Миљковић показала лице без шминке: У овом издању је никада нисте видели (ФОТО)

Причајући о детињству и првим корацима њене сада већ блиставе каријере, Ана је открила и значење уметничком имена и презимена који јој је донео вртоглав успех.

Бекута је синоним за један нож, а Ана је прелепо име. 

Човек са којим сам радила први албум рекао је да је моје име Нада досадно, у то време их је било бар 4. Мене моји мештани још увек зову Нада, а мислим да бих каријеру направила као Нада Полић. И једна и друга особа су сублимација оног што заправо јесам. На оба имена сам поносна. Ана Бекута је име које ми је више донело - изјавила је Ана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Прочитајте још: КАРЛЕУША запечатила однос са Душком и једном фотографијом ПОНОВО НАЈАВИЛА БУРУ (ФОТО)

Певачица каже да је сигурна да су њени родитељи били поносни на њу.

- Знам да су моји поносни, тата ми је то говорио док је био жив. Надам се да сам испунила његове жеље, колико је било у мојој моћи, трудила сам се да им приуштим све што су желели - казала је Бекута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.