Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСХРАНА

Њујоршка дијета: Изгубите до 6 килограма и 12 центиметара у струку!

Проверено и ефикасно решите се вишка килограма помоћу ове дијете.

1616771604_food-1245685_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Дијета се темељи на храни која је богата протеинима и угљеним хидратима и подељена је у три фазе.

Прва фаза

У прве две седмице исхрана се базира на гљивама, беланцима, орасима, лососу, поврћу са ниским садржајем скроба и протеинима. Не смете да пијете алкохол и забрањени су млечни производи, кафа, воће, масти…

Прочитајте још: Експрес дијета: Смршајте 5 килограма за 3 дана уз помоћ ТУНЕ

Дозвољено је да унесете 800 – 1000 калорија дневно.

Друга фаза

Друга фаза траје две недеље и у основи је иста као и прва, осим што можете да једете оброке од угљених хидрата као што су махунарке, слатки кромпир, воће... У овој фази дозвољено је да унесете 900 до 1.000 калорија дневно.

Прочитајте још: Мислили смо другачије, али ове намирнице имају више ШЕЋЕРА

Трећа фаза

У овој фази постепено додајете и храну која је забрањена у ранијим фазама. Током дијете се препоручују редовне вежбе и бављење физичком активношћу.

Најбоље је да радите вежбе за све групе мишића, трчите или прескачете конопац око 45 минута дневно.

Прочитајте још: Због чега су Францускиње витке и атрактивне? Тајна је у овој дијети

Исхрана богата протеинима у комбинацији са физичким активностима је одлична комбинација за сагоревање масти. Са овим режимом добићете одличне резултате у кратком времену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas