Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

НОСТАЛГИЈА: Чим је стигао у Лондон принц Хари је урадио ствар која ће ИЗНЕРВИРАТИ Меган Маркл!

Принц Хари озбиљно пати од носталгије, а најбољи доказ је први телефонски позив који је обавио када је стигао.

1624952893_HariE.png
Фото: ЕПА
Oglas

Од када се догодио "Megxit" мало ко је размишљао о томе да ли принцу Харију недостаје кућа. Испоставило се да је веома носталгичан.

Прочитајте још: Професорка београдског факултета "УДАРИЛА" на инфлуенсере: Маја покреће иницијативу "Спасимо Ван Гогове СУНЦОКРЕТЕ"

Принц Хари у Лондону

Принц Хари је недавно добио ћерку Лилибет Диана, а прославио је и други рођендан сину Арчију. Међутим, иако је недавно био у Енглеској, приликом сахране принца Филипа, принц Хари је остао тек неколико дана и вратио се у Лос Анђелес. Сада је поново у Лондону поводом мајчиног рођендана и отварања споменика Леди Дијани које је заказано за 1. јул.

Краљица позвала Меган?
Краљица Елизабета је пружила "маслинову гранчицу" унуку и снаји, јер је позвала да наредног јуна дођу на њен "платинасти јубилеј". Међутим, пар се неће појавити на балкону са члановима породице.
Веома је носталгичан, све више пати за Лондоном

Принц Хари је изузетно носталгичан, тврде људи који га познају. Њему веома недостаје старо друштво и прва ствар коју је урадио када је стигао у Енглеску било је неколико телефонских позива.

Принц Хари приредио вечеру за другаре

Он је прво вече позвао старе пријатеље на вечеру, а са многима од њих је проводио бесане ноћи у проводу. Он ове ортаке назива "support system", а чине га школски другари са којима је касније излазио у "Club H", омиљеној дискотеци принчева у Хајгрову. У тој групи пријатеља су и другови из војске, даљи рођаци, као и пријатељи које је упозвао преко блиских другара.

Прочитајте још: Наоми Кембел (51) први пут после рођења ћерке најавила ЗЛАТНИ тренд лета (ФОТО)

Бивше девојке принца Харија

Није познато да ли је на вечеру позвао и неку од "бивших другарица". Принц Хари је имао бурну младост, а често је био гост ноћних клубова. Прва његова јавности позната девојка била је Лаура, унука поручника Вилијама Леита, најбољег пријатеља принца Филипа, а упознао ју је на Итону, током школовања.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Харијева следећа девојка била је Маргарет, позната "градска девојка" Лондона. Онда се 2011. године заљубио у Флоренс Брундел Брус, али ју је преварио са певачицом Моли Кинг.

Постојала је и званична група девојака које су јуриле Харија

У томе време је настала чувена група девојка "Harry Hunters" које су јуриле младог нежењу по Лондону, а имале су и кодиран систем порука попут “H@M no C”, што је значило Хари је у ноном клубу "Mahiki".

Ноћни клуб у којем су излазили Вилијам и Кејт

У чувени клуб "Махики" су често излазили и принц Вилијам са Кејт Мидлтон. Тачније, тако су први пут и виђени заједно и то у друштву принца Харија.

Принц Хари је прекинуо односе са пријатељима када је упознао Меган Маркл.

Пријатељи које је принц Хари позвао на вечеру познају и принца Вилијама, а током свађе браће нису заузимали ничију страну. Међутим, они нису стали ни на страну принца Харија и Меган Маркл.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Другови нису видели принца Харија практично од тренутка када се верио са Меган Маркл.

Прочитајте још: Краљица Летиција у савршеној комбинацији: Ево како се лети носе ПАНТАЛОНЕ (ФОТО)

Оног тренутка када се принц Хари оженио са Меган Маркл "исекао" је све пријатеље из прошлог живота. Чињеница да их је позвао да се окупе, без Меган Маркл, говори да му недостају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas