Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ДРАМА СЕ НАСТАВЉА

Нова драма Тање Савић: Супруг јој прети објавом интимних снимака

Певачицина драма се наставља

1598943349_tanja-savic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Тања Савић откако јој је супруг Душан Јованчевић отео децу и одвео у Аустралију, проживљава прави пакао, а недавно се суочила и са новим проблемима.

Прочитајте још: ОВАКО се МТВ опростио од глумца Чедвика Боузмана (ВИДЕО)

Певачица страхује да ће њен супруг остварити претње и објавити њихове интимне снимке, које чува у телефону.

- Душану је тешко пало то што више не може да контролише Тању и да је коначно престала да ћути о свему лошем што јој је радио. Ни под разно није очекивао да ће га јавно раскринкати после девет година брака.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мајке никад нису саме у својим мислима. Мајка увек мора размислити двапут, једном за себе и једном за своје дете. Мајка разуме оно што дете није изговорило. Када сте били бебе и на педаљ од мене, покривала сам вас ћебадима да вас угреју у хладним ноћима. Сада када сте далеко од мене, склапам руке и покривам вас својим молитвама. 👩‍👦‍👦🙇‍♀️😪 #тањасавиц #љубав #мајка #сонс #лове

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

- Како је све до тада он био тај који одређује шта ће и када говорити за јавност, осетио се угрожено као никад у животу, разбеснео се и досетио се да Тању може да заустави једино ако јој запрети јавним понижењем пред синовима и породицом - каже извор и открива да је Јованчевић, након што је Тања изнела у јавност све детаље њиховог односа, супрузи запретио приватним снимцима насталим још на почетку брака.

Прочитајте још: Глумица из Хари Потера отворено проговорила о силовању са 13 година

- Била је млада када је пристала на Душанове сексуалне игрице, иако никада није била тај тип девојке. Неки снимци су настали пре него што су добили децу, а неки нешто касније. Никада није била горе него сада, а савете неколицине пријатеља да се обрати полицији не слуша. Верује да би тиме још више разбеснела мужа и да ће из освете уништити животе њихових синова. Ако се икада деси да он објави снимке, Тања то неће преживети - закључује певачицин пријатељ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas