Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Нова фотографија Кристен Стјуарт у улози принцезе Дајане разочарала људе (ФОТО)

Објављена је нова фотографија Кристен Стјуарт у улози принцезе Дајане у филму "Спенцер".

1616782713_Kristen-Stjuart.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / мовиеманиацсДЕ
Oglas

Глумица позира у карираном блејзеру врло сличном оном који је принцеза Дајана носила на једном од службених пријема.

На руци се види прстен који је имитација Дајаниног вереничког прстена са дијамантима и сафиром, а који је након њене смрти наследио принц Вилијам.

Тим прстеном је запросио супругу Кејт Мидлтон, која га је више пута носила у јавности.

Међутим, фотографија Кристен наишла је већином на негативне коментаре јер људи тврде да нимало не подсећа на принцезу. 

Прочитајте још: ПРВА ФОТОГРАФИЈА: Позната глумица у улози Лејди Ди... Људи у шоку (ФОТО)

"Уопште не личе. Само има плаву перику или је офарбана у плаво", "О Боже. Филм назовите Чудна Дајана", "Она је тако ужасна глумица, ово је чудно", "Има само један израз лица, зашто она глуми принцезу?", "Ово ће бити тако лоше", само су неки од коментара испод објаве. 

Многи су приметили и како је реплика вереничког прстена лоше урађена. 

Прочитајте још: "Два уплашена и незаштићена мушкарца никада не треба да шетају сама по гробљу": Јелена Карлуеша жестоко одговорила на оптужбе (ФОТО)

"Ако не можете правилно да направите прстен, најпознатији веренички прстен, зашто се уопште трудите", "То није тај прстен", "Одељење за костиме: 'Нисмо успели да направимо тачан прстен, али било какав плави ће послужити'", "Нека неко јави продукцији да је дизајн прстена врло лош", писали су пратиоци. 

Прочитајте још: Шерон Стоун отворила душу: Деда ме је сексуално ЗЛОСТАВЉАО, а мајка није хтела да причам о томе

Снимање филма се одвија у Великој Британији и Немачкој. Очекује се да ће бити завршено до краја ове године, али претпоставља се да ће филм бити премијерно приказан тек 2022, односно на 25. годишњицу смрти принцезе Дајане.

Режију филма потписује Пабло Ларајн, а сценариста је Стивен Најт, креатор популарне серије "Пеакy Блиндерс".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas