Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Нова оптужба Меган Маркл: Краљевска кућа нам није дала НОВАЦ! Принц Чарлс одмах ОДГОВОРИО

Следеће недеље принц Хари долази у Енглеску на годишњицу Леди Дијане.

1624603492_Depositphotos_157627316_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Сви су очекивали да ће принц Хари понудити "маслинову гранчицу" брату Вилијаму и оцу Чарлсу када буде дошао на годишњицу смрти мајке Дијане, али ставри су се све више закомпликовале.

Прочитајте још: Кајли Миног диктира моду: Овај ЏЕМПЕР ћемо до јесени сви купити! (ВИДЕО)

Отварање споменика Леди Ди

Овог лета ће бити откривен споменик Леди Ди, а за годишњицу њеног рођендан 1. јула најављивано је да ће доћи, не само принца Харија, већ и мали Арчи. Међутим, нове оптужбе су додатно поткопале крхке односе између краљевске породице и војводе и војвоткиње од Сасекса.

Принц Хари је на дединој сахрани дао обећање.

Меган Маркл и принц Хари су оптужили краљевску породицу да су их потпуно "финансијски сасекли" када су се преселили у САД. Они су, наводно, због тога морали да почну да раде, па је тако Меган Маркл успела да потпише уговор вредан више од 90 милиона евра са Netflix и Spotify.

Да ли Чарлс дао новац принцу Харију?

Међутим, британска краљевска породица се огласила и подсетила је да је принц Чарлс дао "одређену суму" младом брачном пару да почну живот на другом континенту. Принц Чарлс је сину дао 4,5 милиона фунти!

Прочтиајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Дакле, принчеви Вилијам и Хари заједно ће присуствовати отварању споменика принцези Дијани 1. јула, а како пише магазин "People" њихов отац је очајан због односа у породици.

Чарлса боли однос између браће.

- Страшно га боли свађа и комплетан однос између браће, а сметају му и оптужбе на његов рачун. Упркос обећањима принца Харија које је дао на сахрани деде принца Филипа, он је наставио да напада краљевску породицу - изјавио је пријатељ принца Чарлса.

Меган Маркл добија све што жели

"Меган Маркл је увек добијала шта жели и када то жели, за разлику од Кејт Мидлтон" - написао је британски "Сан".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kensingtonnroyal

Књига "Битка браће"

У недавно објављеној књизи "Битка браће" коју је написао Роберт Лејси, краљевски дописник, један део се односи и на запослене.

У књизи пише да се Кејт и Вилијам према запосленима односе као према фамилији, док су Меган Маркл и принц Хари малтретирали особље.

Прочитајте још: ОТИЦАЊЕ И ГУШЕЊЕ: Јелена Карлеуша завршила у Ургентном центру! (ФОТО)

- Ради се о потпуно погрешној филозофији живота. Меган Маркл је одгајана у култури Холивуда - закључује писац књиге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas