· · Коментари: 0
СЕРИЈА

Нова романтична комедија: “Покуцај на моја врата”

Уђи слободно вечерас у 19.10 на ТВ Прва

1620998610_pokucaj.jpg
Фото: Промо

За све који верују у снагу љубави, сјајна романтична комедија “Покуцај на моја врата” која стартује вечерас у 19.10 часова на ТВ Прва (реприза наредног дана у 11.40х), биће право откровење и незаобилазна тема у сваком дому. 

Ова серија освојила је срца публике у чак 45 земаља света у којима се приказује. Главни глумци Ханде Ерчел (27) и Керем Бурсин (33), водиће нас кроз сјајну причу која говори о борби за љубав И правим вредностима упркос бројним препрекама са којима ће се сусретати. Једном када уђете кроз врата ове романтичне авантуре, бићете заведени попут милионске публике широм света. Ни медији нису остали равнодушни према главним јунацима ове приче И не престају да пишу И нагађају о односу лепе Ханде И атрактивног Керема. 

Ханде је почела своју каријеру као модел али се може рећи да су јој се сва врата на која је покуцала, отварала. Тако се њена велика жеља да постане глумица, брзо остварила. Она је тренутно најпопуларнија глумица у Турској И важи за једну снажну, шарманту и паметну младу даму на чије чари ни један њен колега не остаје имун. Ерчел на инстаграму прати више од 20 милиона људи, а многи светски брендови се утркују за њену наклоност. 

Фото: Промо

Своју тајну успеху приписује вредном И напорном раду И дисциплини. Истиче да воли све обавезе да заврши у року, да је изузетно одговорна И не воли да касни. Због тога И сви редитељи воле да сарађују са младом глумицом која сваки дан користи за лично усавршавање И напредовање. У новој серији на Првој тумачи лик Еде, младе, лепе И паметне девојке која никога не оставља равнодушним. Она је добра И мила особа која плени ведрином али с друге стране је брзоплета у својим одлукама. Њен непријатељ Серкан Болат, успешни бизнисмен којег тумачи згодни глумац Керем Бурсин, постаће симпатија и љубав, а расплитање замршеног односа пратиће многе комичне ситуације. 

Управо њихова изузетна глума И неодољива привлачност коју су верно дочарали, подстакла је многе спекулације у медијима о природи њиховог односа И у приватном животу. Ипак, њих двоје врло су шкрти на одговорима када је у питању њихова љубавна романса. Недавно су за један магазин изјавили да су се упознали четири месеца пре почетка снимања и да је тада почео карантин због короне. Стога су много времена провели четујући онлине размењујући мишљења И идеје у вези са њиховим улогама. То је заправо И била прекретница јер су успоставили добру комуникацију и како тврде “створила се добра енергија међу нама”. Керем има само речи хвале за своју парнтерку, каже да је изузетно духовита, забавна али И вредна. 

Тамошњи медији су објавили и да је згодна Ханде прекинула дугогодишњу романсу са великом турском звездом Муратом Даликицем прошле године који није могао да сакрије љубомору због  хемије која се на сету осећала између ње и Керема. Њих двоје су често током пауза у снимању одлазили у дуге шетње што је додатно подстакло говоркања на сету. Информације су наравно брзо доспеле И до медија. 

Глумац је најпре све порицао И тврдио да према својој колегиници гаји искључиво пријатељска осећања. Временом се мењао начин на који је говорио о својој парнерки. Воли да истакне да су се истински заволели И зближили на сету. Створили су круг међусобног поверења, деле многе заједничке страсти али првенствено према уметности. Глумац не крије да је Ханде особа коју би волео заувек да има у свом животу. 

Ни сама Ханде не остаје равнодушна када говори о свом колеги који је познат као велики борац за женска права и родну равноправност. За њега каже да је изузетно професионалан И несебичан колега. Стога И не чуди што су заједно дочарали њихове ликове на тај начин да гледаоци помисле да су заједно И у приватном животу. По мишљењу милионске публике широм света, Керем И Ханде су створени једно за друго, а наши гледаоци ће И сами моћи да то процене И прате ову дивну романтичну причу сваког радног дана од 19.10х на Првој (реприза наредног дана у 11.40х).

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.