Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Повратак

НОВИ ПОХОД НА РУСИЈУ

У одабраним ауто салонима у великим градовима већ почела продаја.Кренула и производња у фабрици ПСА групације у Калуги.

Manufacturing-Zafira-Life-Kaluga-510151.jpg
Oglas

Опел се вратио у Русију! Први модели немачког произвођача аутомобила из Риселсхајма су стигли у продајне салоне одабраних дилера у највећим руским градовима. Купци у највећој земљи на свету већ могу да наруче бестселер СУВ - "опел грандланд X" и нанадмашно практичну, "зафиру лајф".

"ПСА група" почела је регуларну производњу модела "зафира лајф" у својој фабрици у Калуги, око 200 километара југозападно од Москве. Транспортер "опел виваро" за локално тржиште ће такође сићи са производних трака у Калуги почетком 2020.

 

- Значајан раст нашег профитабилног извоза је један од кључних стубова нашег "ПАЦЕ!" компанијског плана.Повратком у Русију, правимо додатан напредак на овом подручју - рекао је извршни директор Опела Михаел Лохшелер - Постепено ћемо повећавати наше присуство у земљи током наредних година. Ово значи да ћемо понудити ширу гаму производа. У наредним годинама, биће најмање по једно велико представљање "Опела" годишње. Као и на сваком тржишту, наш главни приоритет је да растемо профитабилно, а да задовољство купаца буде на високом нивоу.

После година које су због економске кризе из 2008. биле период у којем се познати немачки бренд није налазио на све захтевнијем руском тржишту, са да су се све "коцкице сложиле" па је повратак овог ауто-гиганта био и очекиван.

 

- "Опел" се враћа у Русију и ово је фантастичан повратак. Бенефит је да смо у могућности да користимо фабрику у Калуги и да производимо локално од самог старта. Срећни смо што можемо да понудимо руским клијентима компетитиван производ високог квалитета који је заснован на немачком инжењерингу - рекао је Пол Вилкокс , извршни директор за регион Евроазије.

Немачки бренд има дугу традицију и одличну репутацију у Русији. Са својим повратком на руско тржиште, Опел ће ојачати присуство ПСА Групе у региону Евроазије. Русија је велико, стратешки битно и атрактивно тржиште са много потенцијала.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas