Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
Освежење

Нови "сеат леон" је инспирисан Барселоном

Четврта генерација шпанског аутомобила је спој иновативног дизајна и модерне технологије

1601573959_IPP-All-new-SEAT-Leon_75_HQ.jpg
Фото:Сеат
Oglas

У правој поплави аутомобила "већ виђених", чији су дизајнери застали, заглавили се у међупростору одлазећих модела са класичним погоном и електричних, футуристичких модела, немајући право решење на тржишту се појавио и аутомобил, гле чуда, који није СУВ, ни кросовер, а који је оригиналан, занимљив.

Право освежење представља нови "сеат леон" за којег дизајнери тврде да су инспирацију нашли у светлостима Барселоне.

Фото:Сеат

Резултат који је пред нама, модел четврте генерације долази нам у две верзије, као хечбек и као спортстурер (што би ми рекли караван) и има значајно изражене линије које уз спортски карактер доносе више емоција. Предња светла у такозваној "фул лед" технологији и задња "коуст ту коуст" светла савршено употпуњују изглед новог "леона". Истакнуте линије иновативног дизајна су допринеле су смањењу отпора ваздуха од чак 8,0 одсто у односу на претходни модел.

Прочитајте још: Врхунски СУВ на скенеру "Магазина Новости" показао зашто је велики хит (ФОТО)

Повећане димензије модела са петоро врата и каравана (86 мм и 93 мм) омогућавају већи простор на задњим седиштима и нуде још већи капацитет пртљажника .

Фото:Сеат

Нови мултимедијални уређај са екраном од 10 инча којим може да се управља гласом и покретима лако се повезује са паметним телефонима и може да се користи за контролу свих функција комфора у аутомобилу. "Сеат конект" апликација омогућава напредно повезивање, праћење и руковање у комбинацији са паметним телефоном уз коришћење и гласовних команди.

Прочитајте још:Сећате ли се "аутобјанкија", омиљеног аутомобила девојака? (ФОТО)

У стандарду је и "фул линк" функција за праћење свих информација о возилу. "Фул лед" спољна и унутрашња светла су у стандарду. Прилагодљиви екран виртуалног кокпита може да приказује навигациону мапу, системе асистенција, омиљену музику, све оно што чини вожњу удобнијом, занимљивијом и лакшом. Бензински мотори су снаге од 90 КС до 150 КС, а дизели од 115 КС до 150 КС. У понуди је и хибридна верзија са 150 КС.

Нови "сеат леон" се производи у фабрици у Марторелу, поред Барселоне. 

                                                 ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas