Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Нови ударац за Бритни Спирс: Популарну певачицу након 25 година напустио менаџер

Бритни Спирс у последње време преживљава праву драму

1625665701_britni.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Ентертаинмент Тонигхт,
Oglas

Популарна певачица иако је желела да се ослободи да јој отац буде старатељ, наишла је на одбијање суда, а сада након 25 година и менаџер Рудолф Лери, који је бринуо о њеној каријери, одлучио је да напусти посао.

Прочитајте још: Скарлет Јохансон има лепе вести које је успела да САКРИЈЕ од јавности

- Прошло је више од две и по године откако смо откако смо се Бритни и ја чули, а тада ме обавестила да жели да направи паузу за коју није дефинисала колико ће трајати -  написао је Лери у писму које написао оцу Бритни Спирс.

Он је одлуку донео након што је Бритни на суђењу са оцем изјавила да у последњих 13 година, нема увид у своје финансије и да је присиљавају на наступе, упркос њеном противљењу. Шокиран оваквим изјавама, Лери Рудолф је изјавио да он нема никакве везе са старатељством њеним оцем над њом и да није био упознат са појединим детаљима.

- Посао сам свестан да је Бритни изразила своју жељу да се повуче. Као њен менаџер, зарад њеног најбољег интреса одлучио сам да се повучем, јер сматрам да јој моје професионалне услуге више нису потребне - додао је.

Бритни жели сву срећу у даљем послу, али и животу

- Желим Бритнеy здравље и сву срећу овог света и бићу ту за њу ако ако јој икад поново будем затребао, као што сам био и до сада -наводи се у његовом писму, преноси ББЦ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas