· · Коментари: 1
ВОДИТЕЉКЕ

Ново лице јутарњег програма: Будите се уз најлепшу боксерку на свету!

Бојана Бојовић је прави спортиста, па ће њена емисија бити пуна енергије.

1614783394_bojana.png
Фото: К1

Уз Јовану Јоксимовић и Мању Грчић, Бојана Бојович ће водити јутарњи програм на К1 телевизији "Уранак" који ће од 13. марта почети да се емитује и викендом. Бојана ће бити водитељ јутарњег програма у 7:25 сваке суботе и недеље.

Прочитајте још: Стихови који крију тужну причу: Џенан открио која његова песма је посвећена преминулом брату (ВИДЕО)

Да ли ужива у спорту?
У свим овим активностима заиста уживам али то није случај са кросфитом. Рекао би неко да волим да тренирам и да ми не падају тешко захтевни кросфит тренинзи али ја заправо не уживам у самом тренингу већ у тренутку после, када се "мучење" заврши. Осећам се поново рођеном и дан може да крене испочетка.

Јавности је мало познато да је Бојана правио спортски тип. Готово да не постоји спорт којим се није бавила и стално је у покрету.

- Одувек се бавим спортом. Волим зиму и скијам од пете године. Пошто ми је лето било досадно јер се сводило на лежање на плажи и купање, почела сам и да роним тако да сам нашла забаву и преко лета - каже Бојана.

Тренирала је ритмичку гимнастику, уметничко пливање, веслање и бокс!

Прочитајте још: Деми Мур направила селфи без шминке месец дана после лица изобличеног од ОПЕРАЦИЈА (ФОТО)

Тренирала је и ритмичку гимнастику, уметничко пливање, веслање и класични бокс, а опробала се и у латиноамеричким плесовима.

Савршено тело захваљујући спорту Фото: К1

- Последњих година најмање три пута недељно тренирам кросфит, а већ годину дана идем на poledance fitness и могу рећи да није уопште лако иако се фигуре на шипци комбинују са плесним покретима. Потпуно друга група мишића се активира, а велики део часа се комбинују вежбе јоге и пилатеса - истиче Бојана.

Прочитајте још: Стихови који крију тужну причу: Џенан открио која његова песма је посвећена преминулом брату (ВИДЕО)

Како се опушта када не радите и како најрадије проводите слободно време?

- С обзиром на живот какав смо принуђени да живимо ево већ годину дана и немам баш пуно могућности. Гледам да се наспавам кад год могу, одем на плес и тренинг, то ми много значи. Фали ми све и једва чекам нормалан живот - закључује Бојана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.