Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗИМОВАЊЕ

Честитамо! Награде за бесплатно скијање на Копаонику освојили су...

"НОВОСТИ" и ММ СКИ-СПОРТ школа скијања читаоцима нашег портала дарују целодневну наставу скијања са укљученим оброком 6 дана и 6 индивидуалних часова сноwбоарда на Копаонику.

1614767890_slike-1.jpg
Фото: Промо
Oglas

Награде су освојили: 

1. Добитник награде од 6 дана целодневне школе скијања са оброком за дете до 15. године је: Маја Митровић из Београда

2. Добитник 6  индивидуалних часова сноwбоарда за дете или одраслог је: Слађан Ивановић из Штрпца

Услови за награду
Прва два читаоца која се јаве у 14х на маил магазин@новости.рс, освојиће у школи ММ СКИ-СПОРТ на Копаонику: 
  • -1 награда - 6 дана целодневне школе скијања са оброком за дете до 15 година
  • - 1 награда - 6 индивидуалних часова сноwбоарда за дете или одраслог
  • Маил треба да садржи име, презиме, адресу, број телефона (неће бити јавно објављен) и за коју награду се пријављује.
  • Списак добитника ће бити објављен у 16х, а добитници ће телефоном бити обавештени о начину преузимања награде.
  • Могу учестовати само пунолетна лица, са територије Републике Србије.

Постоје више од 30 година

ММ СКИ-СПОРТ школа скијања се налази на Копаонику, а са радом је почела сада већ давне 2012. године.

На челу школе налази се Марија Матић, лиценцирани ИСИА инструктор скијања, бивши репрезентативац скијашке репрезентације Србије и освајач 68 медаља.

Овим послом бави се више од 30 година, на скијама је од малена и практично је одрасла на планинама. Своје знање и искуство је успела да пренесе на више од 1.800 полазника, већином деце, од којих су неки сад и такмичари.

Фото: Промо

Ту смо и да Вам помогнемо да унапредите Ваше технике скијања и сноwбординга, али и да проценимо  евентуалне мањкавости на којима можемо заједнички да радимо. Уз максималну безбедност и све мере предострожности, полазници имају прилику да се заљубе у планину, снег и ове зимске спортове и доживе фантастично искуство и створе успомене за до краја живота. Али и да науче шта је дисциплина, стрпљивост и марљивост.

Уз максималну безбедност и све мере предострожности, полазници имају прилику да се заљубе у планину, снег и ове зимске спортове и доживе фантастично искуство и створе успомене за до краја живота. Али и да науче шта је дисциплина, стрпљивост и марљивост.

Наша школа је идеална како за најмлађе полазнике, тако и за одрасле. За оне са искуством, али и за оне који никада раније нису ни били на ски стази.

За најмлађе скијаше имамо посебно ограђен полигон са иновативним реквизитима и маскотом Медом. На овај начин, деца су у прилици да се упознају са скијањем, науче основе и лагано се ослободе страха уколико он постоји. Пажња и адекватан приступ су загарантовани, а поред основа скијања малишани ће научити и шта значи другарство.

Уз нашу помоћ су многобројне генерације деце научиле да скијају и данас своје знање користе за уживање али и такмичење на планинама широм света.

Фото: Промо

Одрасли полазници који желе да науче да скијају или их занима сноwбоардинг су такође добродошли код нас. Никада није касно да урадите нешто по први пут у животу, а ми ћемо Вам показати да није ни тешко.

За оне који имају више искуства у понуди имамо и напредни програм обуке скијања и сноwбоарда, у групној или индивидуалној настави. Ако Вам плаве стазе више не представљају препреку, ове обуке су одличан избор за Вас.

У циљу нам је да сваки полазник наше школе скијања након завршетка буде богатији за једно животно искуство, али и да стекне знање по које је и дошао.

Поред обуке скијања и сноwбоарда за децу и одрасле, ММ СКИ-СПОРТ је припремио за Вас и забаву на стази после скијања. Доживите авантуру екстремним спустом низ стазу на санкама СНАКЕ ГЛИСС.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas