Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРОЈЕВИ

Нумеролошка прогноза за МАЈ: Четворке иду на пут, а Осмице праве велико спремање

Мај нуди наду, али је то месец у којем ће многи бити нервозни...

1618999151_Depositphotos_18893171_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Долази нам месец правог пролећа, и могло би нам кренути набоље... У држави се ипак нешто позитивно догађа, јер - почели су да раде неки локали и продавнице, па ће и приходи долазити.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Јединица

Пратиће вас број 2. Он доноси мање трошкове, мањи прилив новца, али вас и упозорава да чувате новчанике. Немојте трошити на непотребне ствари. Ви сте аналитични, и имате изражен осећај да нешто предвидите, али и да се "распете". Зато у овом месецу судбе - пустите да време ради за вас и не трошите енергију у празно. Дете сте Сунца, па сам сигурна да вам овај месец не може превише бити лош.

Како се рачуна?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978. године, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).
Јединица не сме да троши енергију, а двојка нека преспава мај.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО! Нумеролошка анализа вируса КОРОНА открива нешто застрашујуће

Двојка

Бићете под утицајем броја три, и зато ће вас пратити емоције. Немојте бити импулсивни, нађите у себи смиреност како бисте били задовољнији када овај период прође. Волите да радите оно што желите, колекционари сте, и у сваком тренутку себи дајете за право да - што желите - то морате и имати. У овом тренутку требало би да се обуздате и да сачекате боље време.

Фото: Пиксабеј

Тројка

Кад уђете у период владавине броја 4, поведите рачуна о здрављу. Добро би било да будете радно ангажованији. Можда ће неко од вас добити посао, неко га изгубити, а ако се то баш вама деси - чувајте здравље. Пошто сте по природи веома осећајни, и често мислите о другима више него о себи, учините да овог месеца мало више волите себе саме.

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

Четворка
Могли бисте отићи на пут, јер вам петица то доноси. Потребан вам је одмор, па макар био и негде у нашој земљи. Наравно, све зависи од материјалних могућности, јер су многи прошли кроз тежак период, када су приходи били умањени. У сваком случају, искористите овај месец да се мало опустите.

Петица

 

Ви, немирне душе, имаћете превише обавеза везано за породицу., што вам доноси владавина броја шест.

 

Петице ће бити са породицом, а Четворке нека се спреме за пут

Можда и није тако лоше да се мало више дружите са драгим особама, јер недостају нам загрљаји, роштиљ, разговор, заједнички ручкови, све што смо занемарили из страха да неког не заразимо или да нас неко не би заразио. Много је људи духовно пало и не може да се подигне. Али, ви сте деца неба, "место вас не држи" па умете да се лако прилагодите сваком тренутку.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Шестица

Чувајте нерве, због броја седам. Стално ће вас неко нервирати. Нађите неку своју забаву и клоните се изазова. Шетајте, читајте, радите нешто по кући, бавите се ручним радом или кувањем. Само тако ће се вратити мир души. Јер, у супротном, тешко ономе ко вам се испречи на путу, и доведе до тога да кажете нешто због чега бисте се касније кајали.

Седмица нека се смири, Осмица нека направи велико спремање, а Шестица нека ћува нерве.

Седмица

Ево некога ко би требало да буде смирен, због броја 8, који доноси малу срећу и период када се можете више одмарати. Ви то заслужујете, јер сте стално под неким притисцима. Вама је дато рођењем да можете бити уметници на свим пољима, веома позитивне особе, али, нису све "седмице" исте. Неко од вас би могао бити и напрасит, склон опијатима и веома свадљив. Зато, радите на себи.

Осмица

Предстоји вам да направите "велико спремање", захваљујући владавини деветке. Када сте под таквим утицајем, знајте да је крајње време да из свог живота избаците оно што вам смета. Покрените се, јер само тако ће се и друге ствари реализовати. Ако останете пасивни, ниште се неће мењати, а све старо остаје исто. Позовите свог анђела да вам помогне.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Деветка

Јединица ће вас пратити, и даће вам снаге да започнете нешто ново и квалитетније. Упорни сте, и можете очекивати бољитак кад су финансије у питању. Стара душа има могућности да препозна праве вредности и да то реализује. Зато, немојте допустити да се ова јака енергија расплине, а да ви ништа не предузмете. Ослушните себе и своје жеље да можете порадити на промени која би била најбоља за вас.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas