Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАРТ У БРОЈКАМА

Нумеролошка прогноза за март: Од великих одлука до живота као БАЈКА

Јединице су пред важним одлукама, тројке би требало да поведу рачуна о финансијама, а шестицама ће живот бити бајка.

1614170953_Depositphotos_141684820_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Долази нам месец који у себи носи број 8, што је "мала срећа", па мислим да ће донети смиривање ове пандемије. Пратиће нас велике емоције, понекад и импулсивно понашање. Зато би наши политичари требало да буду веома обазриви, када се на њих врши притисак. Политика је велико умеће да се плива у мутној води.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Како се рачуна?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978. године, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

У свету ће бити промена, поготово ако дође до куповине кинеских вакцина и у земљама Европе. Наравно, нама је наша земља битнија. Напредоваће домаћи туризам, а зашто и не би - када имамо толико лепих места и доброг садржаја.

Јединица

Бићете под утицајем броја 9, а то значи да је битно да доносете важне одлуке, како бисте поправили свој живот. Као велики аналитичари, често себе оптерећујете небитним стварима, и зато покушајте да то промените, правећи селекцију у свом животу. Битно је да све што остане има неку вредност, било да су то пријатељи, гардероба, ствари у кући, или било шта што вам није пријало.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Двојка

Јединица ће владати вашим животом, и март је добар за нове почетке. Енергија која ће вас пратити носи у себи добре вибрације, па их правилно искористите. Ви, деца Месеца, морате се покренути и схватити да само својом снагом можете мењати живот, и то добрим и позитивним мислима. Негативност вас само може успорити, чинећи да правите корак напред, а два уназад.

Тројке не трошите новац, а за двојке почетак!

Тројка

Припазите да не трошите новац без везе, јер сте под утицајем броја 2. Двојка ће сваког од нас натерати да будемо непромишљени и да не водимо рачуна о финансијама. Зато ви, емотивци, не идите срцем током овог месеца, већ искључиво разумом. Наравно, чувајте и новчанике, накит и све оно сто привлачи људе који су кадри да вам то отму. Будите лукавији од њих.

Разликујте емоције од импулса, ћутите!

Четворка

Ви сте веома радни и доста се трудите у свему. Током марта тројка ће доминирати вашим животом, а то ми говори да је нешто емотивно присутно у дешавањима. Ипак, потрудите се да разликујете емоције од импулса - ако су у питању емоције, биће то нешто лепо, а ако се ради о имплусима, поведите рачуна да не кажете нешто због чега ћете се у будућности кајати. Ви то можете, само ако будете хтели, јер сте особа која зна за ред и дисциплину.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Март доноси олакшање "шестицама" Фото: Пиксабеј

Петица
Неће вам овај месец бити наклоњен, јер четворка доноси велике напоре, промену посла, или добијање нових обавеза који вас могу додатно оптеретити. Пошто сте немирног духа, надам се да то неће лоше утицати на вас, већ вас може увести у неке добре промене везано за посао. Ипак, будите опрезни,четворка може донети и мање здравствене проблеме.

Шестица

Колико год вам је фебруар био тежак, толико ће вам март донети лепше дане, више слободе, покрета и лепих тренутака, због утицаја броја 5.

Успећете да средите кућу, да промените навике и да почнете да читате, шетате и налазите неке нове изазове током овог месеца. Ви, деца Венере, којима је породица најважнија, сада нећете бити њоме оптерећени.

Средићете кућу, показати таленте, али пазите се!

Седмица

Вама ће шестица донети лепа дружења са драгим особама. Понеко од вас би могао да нађе партнера и да оснује породицу. Понеко ће се и развести, али ни то није увек лоше. У сваком случају, верујем да вам овај месец доноси добре вибрације и лепу енергију да нешто у свом животу промените набоље. Заслужујете ви и више, али понекад нисте сигурни у себе и бежите у осаму. Допустите да се сада ослободе ваши таленти.

Осмица

Иако имате доброг анђела чувара, поведите рачуна да вас неко не превари. Због утицаја броја 7, месец ће бити турбуленатан, јер ће неко покушати да вас изнервира. У тим тренуцима реците у себи: "То што мислиш, желиш и говориш, нека буде како Бог хоће". То ће вас смирити и негативност неће остати на вама. Нађите времена да нешто урадите, читате, изађете у природу...

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

Деветка

Старој души попут ваше долазе мирнији дани, добра заштита преко броја 8, и срећа ће вам се осмехнути. Тврдоглавост неће донети ништа добро, а ако будете смирени, то ће вам обезбедити и материјални добитак, па и могућност да нешто добијете у играма на срећу. Неће то бити превелика сума, али ће вам значити. У сваком случају, неки новац вам сигурно долази по било ком основу, и нек' је са срећом.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕГ ОКА

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas