· · Коментари: 0
БРОЈКЕ

Нумеролошка прогноза за септембар: Сада се мења посао и губе пријатељи, а пандемија губи снагу!

Јединице ће себи отежавати живот сувишним анализама, тројке ће пратити анђео чувар, а седмице ће се препустити емоцијама

1630415615_Depositphotos_324763936_xl-2015.jpg

Дошао је девети месец у којем се све сумира, деца полазе у школу, али због петице коју носи ова година, овај месец је под утицајем броја пет. То нашој земљи доноси неке за нас добре ситуације, у којима се откривају права лица оних који мисле зло нашој земљи. Урадиће се доста тога. Полако ће се све и са пандемијом приводити крају, ма колико било нових мутација, ипак се све ублажава и пролази се лакше.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Јединица

Ма колико били јаки и са добром интуицијом, када сте под утицајем броја шест, уздрмаће вас ситуације у којима ће породица бити на првом месту. Много тога се убрзава и вама ће то тешко пасти, јер сте велики аналитичар, што вас само успорава у свему. Зато, пустите да други мало мисле за вас.

Како се рачуна?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978. године, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Двојка

Немојте превише веровати свакоме, јер сте подложни утицајима који могу да вас блокирају у наредном периоду. Ако треба, осамите се накратко. Радите нешто што ће вам заокупити мисли, шетајте, будите у природи, читајте књигу.

Прочитајте још: "Видели смо их, имали су воштано лице": Скијаше су ОЗРАЧИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ, а последице су биле невероватне

Тројка

Пратиће вас добар анђео чувар, јер сте под утицајем броја осам. То вам доноси мањи добитак, који очекујете већ неко време. Коначно ћете моћи да вратите неке дугове. Наравно, због утицаја осмице постаћете опуштенији и као да нећете имати воље било шта предузмете и да се покренете. Срце вас води, а не разум, који би вам помогао да лакше пребродите изазове.

Прочитајте још: Један хороскопски знак је вечити ШЕФ, а никада директор

Шестица
Чувајте новац, који ће нестајати великом брзином. Двапут измерите сваки пут пре него било шта потрошите. Не мора нико да зна колико имате.

Четворка

Пред вама је месец у којем морате направити селекцију свега што вас у животу оптерећује и ослободити се терета. То значи да је неопходно проверити пријатеље, за које сте ви увек ту, а њих нема кад је вама потребно. Ако нешто радите, гледајте да то приведете крају.

Петица

Ви, деца неба, под утицајем броја један имаћете осећај да треба да почнете да радите нешто ново. Са овом енергијом се добро организујте, и сигурно ће доћи до промена набоље. Само, немојте себи допустити да некоме командујете у овом периоду.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Најновији број "Трећег ока"

Седмица

Емоције ће бити у првом плану, јер сте под утицајем броја три. Вама, који желите да будете вољени, понекад је заиста потребно да се отворите да бисте нашли сродну душу. Ипак, треба повести рачуна да то не буде неко ко би могао учинити да промените свој живот у основи.

Осмица

Постоји могућност да добијете посао, пошто сте под утицајем броја четири. Ако већ радите, очекујте повећање обима посла. Притом се чувајте, јер четворка може донети болест и да се веома лоше осећате. Управо зато, ангажујте се у послу како бисте предупредили лоше утицаје-

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Деветка

Отвара вам се могућност да негде отпутујете, решите стамбени проблем, више се дружите... Све то једној затвореној деветки даје петица. Треба понекад себе покренути у другом правцу, мењати се и учинити да вам живот да нове могућности. Упорни сте и сигурно је да за вас овај месец може бити веома леп.

Комплетан текст можете прочитати у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.