· · Коментари: 0
ПРЕЛЕП ПОТЕЗ

О њима бруји свет: Корејци одушевили извођењем "Молитве", а сада су се на посебан начин захвалили Марији Шерифовић (ФОТО)

Група која је распаметила Марију Шерифовић

1615386252_koreanci.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /псеудонyмлесс

Група из Јужне Кореје, пре неколико дана направила је читаву пометњу извођењем песме "Молитва", са којом је Марија Шерифовић 2007. године победила на песми Евровизије у Хелсинкију.

Прочитајте још: Наша позната глумица поделила драгоцене савете младима: "Досадно је бити у лошем расположењу и у проблемима"

Овај четверац, песму је пренео са невероватном емоцијом иако им српски језик није матерњи, а на њихово извођење није остала имуна ни Марија Шерифовић, која је била одушевљења оним што је чула, па им је упутила веома емотивне речи:

Фото: Инстаграм принтсцреен/супердонгдал

- Драге колеге, честитам вам свим својим срцем. Ово је најбоља верзија песме "Молитва", коју сам икада чула. Желим вам све најбоље у вашој будућој каријери и такмичењима. Видимо се ускоро - написала је Марија на свом Инстаграму.

Прочитајте још: Гори интернет: Анђелка Прпић у страсном пољупцу са колегиницом (ФОТО)

Четверац који је изазвао праву буру у јавности, одлучио је да још једним потезом покаже, колико заиста цене Маријин рад, па су јој се захвалили на српком језику и то на ћирилици.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.