Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Обожавају је звезде и инфлуенсери: Комбинација црвено и розе је ХИТ СЕЗОНЕ (ФОТО)

Комбинација боја која је постала главни модни тренд

1613661975_kombinacija.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Црвено и розе комбинација се увек сматрала најгором могућом, али последњих година, све више познатих личности управо овај одавир боја сматра најбољим могућим модним поготком.

Прочитајте још: Заборавите на велике ТОРБЕ, то нико више не носи! Сада је модерно ПИСМО

"Црвено и розе, носе само козе", важило је правило када је реч о овој комбинацији боја. Ипак, да се годинама трендови мењају и померају границе, говори о томе, да су неке до сада незамислива слагања у одевању, постали главни трендови.

Црвено и розе комбинација, дефинитивно последњих месеци привлачи велику пажњу, па имамо прилика да многе светке звезде, буквално обожавају ову комбинацију, а поносно је и показују у свакодневном животу или догађајима, због чега је постала прави хит.

 

Поред одевне комбинације, веома је популаран и маникир у овим бојама, па чак и светни аранжмани. Тако да драге даме, према мишљењу модних стилиста, не постоји више не слагање боја, битно је да лепо укомбинујете две нијансе које неће превише одударти, а неке предлоге можете видети на фотографијама које вам дајемо у прилогу. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas