· · Коментари: 0
ЦИПЕЛАРНИК

Обожавате ципеле? Нека их, онда, сви виде! Ово је женски ОМИЉЕНИ део намештаја

У висини рамена ставите ципеле које сада носите.

1605256599_Depositphotos_162880248_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

“Уз ову комбинацију савршено би ми се слагале браон чизме на штиклу, али ко ће сада да их тражи?” Колико пута сте нешто слично изговорили, и обули прво што вам је пало под руку јер нисте имали времена да тражите жељени модел у ципеларнику, сакривен у некој кутији или ко зна где?

Прочитајте још: ОВО је најбољи начин да УПРОПАСТИТЕ дневну собу! Поштујте ПРАВИЛА и то се НЕЋЕ ДЕСИТИ

Након одређеног времена схватите да носите само два-три пара обуће, упркос броју ципела који имате.

Све и да вам није узор Кери Бредшо, јунакиња серије “Секс и град”, која није могла да одоли ципелама дизајнера Манола Блахника, у женској, а све чешће и у мушкој крви је страст према обући и потреба за куповином. Проблем настане када немамо довољно простора за њено одлагање, па је остављамо где стигнемо, најчешће правећи неред у предсобљу.

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

Решење у виду ципеларника давно је изумљено, али новина је да не морају да представљају нужни, већ и жељени комад намештаја. Самим тим не ограничава их уобичајена форма на коју смо навикли, у виду затворених фиока, већ се ципеле могу слободно ставити на високим, отвореним полицама, наслоњеним на зид.

Украс, зашто да не? Фото: Депозит

У том случају могу да буду и у оквиру дневне или било које собе, јер ће представљати детаљ по себи. Само је потребно да ципеле сложите по бојама, у низ, и да имају бар једну заједничку нијансу са столицом или другим, жељеним комадом намештаја.

Ципеле су мало уметничко дело!

Тако ћете створити малу уметничку целину, својеврсни изложбени простор, а ваша омиљена обућа добиће још на већој вредности, не само у вашим очима већ и код гостију.

Прочитајте још: МАЛА дневна соба тражи ВЕЛИКЕ ИДЕЈЕ: Ово су најчешће ГРЕШКЕ

Веома ефектно изгледа и када само неколико отворених полица у облику коцке, или дворедног правоугаоника, ниско поставите до штендера или фотеље, чинећи тај део просторије засебним модним кутком.

Када се налазе у оквиру ормана са клизним вратима, било би најзгодније да ципеле поређате тако да вам полице са онима које најчешће носите буду у висини рамена, да бисте их најлакше узимали. Ако неке од њих држите у кутијама, наслаганим једну на другу, саветујемо вам да на њих залепите налепнице са натписом која се обућа налази у њима.

Добро решење су и пластичне кутије.

Још боље је да, ако сте креативни, одштампате сличицу одабраног модела и залепите на кутију. На тај начин избећићете стално “лутање” и завиривање у кутије, које се притом често сруше, и уштедети драгоцено време, чинећи одељак организованијим и прегледнијим. Добро решење су и пластичне кутије, са рупом за вентилацију, које штите обућу од влаге, па је тако спаковану без бојазни можете чувати и на тераси.

Прочитајет још: Носите ЦВЕТНУ ХАЉИНУ и током јесени: Уклопите је уз топле детаље

Уколико спадате у групу срећника који имају гардеробер, у њега ћете лако уклопити одељак са ципелама. Можете их распоредити на више начина, слажући их по боји, уз одећу која виси изнад њих, или по стилу, визуелно правећи одвојене целине - од спортских, преко свакодневних, до елегантних   комбинација.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.