· · Коментари: 0

"Обрачунати са са личним страховима и траумама је подвиг": Докторка Даница Грујичић пружила подршку Милени Радуловић (ФОТО)

Младој глумици подршка стиже са свим страна

1610906778_milena.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва/РТС

Након што је Милена Радуловић, јавно испричала да је била жртва злостављана и силовања од стране свог учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, бројне јавне личности упутиле су јој подршку.

Прочитајте још: Кратко је била део школе глуме... "УЖАСНУТА САМ И ЗГРАНУТА": Анастасија Ражнатовић пружила подршку Милени и девојкама! (ФОТО)

Након колега, певача и обичних грађана, речи утехе и подршке на свом Инстаграм профилу прижила је и докторка Даница Грујичић, која се Милени обратила веома емотивним и топлим речима:

- Велико хвала за храброст и снагу коју си показала Милена Радуловић. Обрачунати са са личним страховима и траумама је подвиг! Ово је велики подстрек за све жртве сваког монструма. Свако ко је претрпео било какву трауму мора да зна да није сам и да постоји механизам како да се суочи са тим, кроз породицу, кроз друштво и кроз институције. Борба са педофилијом и силоватељима мора бити брутална и без изузетка, било да се ради о јавној личности или анонимусу. Нажалост, често жртве због осуде појединаца у друштву потискују то у себи.

- Слично је као и са болеснима. Уместо да стид и кривицу носе почиониоци, то се пребацује на жртве, осамљују се и носе то у себи или се боре сами са собом. Не постоји оправдање за такав злочин, поготово што је ово урађено у институцији која је радила се децом и очигледно рађено систематски, искоришћавајући поверење деце. Деца која проживе овакве страхоте или жене које проживљавају насиље морају знати да постоји решење и ми сви заједно сваки пут морамо дићи глас за њих и макар тада их заштитити. Драго ми је да видим да је једна млада особа успела да се избори сама са собом, да охрабри друге жртве и да упали рефлектор на наше друштво и осветли злочин! НИСИ САМА - написала је докторка Даница поред Миленине фотографије коју је објавила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.