· · Коментари: 0
ПУТОВАЊЕ

Обућа за пут од ТРИ ДАНА: Мина Милутиновић се пакује врхунски! Украдите идеју (ФОТО)

Ред удобности, ред гламура, за викенд путовање вам је потребно све!

1629189030_pjimage--2-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/minamilutinovic

Манекенка Мина Милутиновић позната је по феноменалним модним изборима и многе девојке је прате на Инстаграму баш из тог разлога.

Супруга кошаркаша Немање Недовића, стално је у покрету и заједно са њим често путује, па је њен профил преплављен фотографијама са путовања.

Прочитајте још: ПЕПЕЉУГА! Божо Врећо засенио све ХАЉИНОМ о којој ће се причати! (ФОТО/ВИДЕО)

Будући да је искусан путник, она тачно зна шта јој је потребно за тродневни одмор, па је са пратиоцима поделила савет, односно њен избор обуће, који је одабрала за путовање.

Обућа за кратак пут

Определила се за четири различита модела обуће. Мина је велики фан полудубоких патика и наравно да јој се у коферу нашао један модел зелених патика. Идеална обућа за дуге шетње по граду.

Поред тога, спаковала је и папуче, популаран модел Hermes папуча, у браон боји, које коштају и неколико стотина долара. Наравно, без обзира да ли су луксузне или не, папуче су неизоставна обућа током летњих путовања.

Следеће на реду су Шанел мокасине у црној боји, које може да комбинује уз све и такође су веома удобне. Мина је девојка која дефинитивно много полаже на удобност приликом путовања.

И за крај, где год да путујете, очекује вас и вечерњи излазак. За ту прилику, одабрала је елегантне Giannico штикле са светлуцавим кристалимам. Идеалне за вече!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.