Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Очарала је милионе људи широм свет: Овако данас изгледа Ешли Бенкс из серије "Принц са Бел Ера" (ФОТО)

Татјана Ели, прославила се широм света улогом Ешли Бенкс у серији "Принц са Бел Ера" у којој је играла, малу рођаку славног глумца Вил Смита

1611497701_princ.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Фресцх Принце
Oglas

Својом улогом у популарној серији, очарала је милионе људи широм света. Тада је имала само 11 година и сви су је обожавали. 

Прочитајте још: "ДОБРО ДОШЛА НА СВЕТ, СОФИЈА": Марина Ћосић показала ћерку! (ФОТО)

Вил и Ешли, били су веома блиски, па су се њени родитељи током снимања ситкома, веома плашили да би Смит, својим понашањем могао да има негативан утицај на тада младу тинејџерку.

Серија је последњи пут емитована 1996. година. Татјана сада има 42 године и наставила је да с професионално бави глумом. "Принц са Бел Ера", никако није био њен крај каријере. Глумила је у филму "Дорм Дејз" и многим другим серијама. 

Такође се појавила и у филму "Поново код куће", " Повратак оца", као и Хокмарковим остварењима. Поред глуме, ова шармантна дама важи и за једну од бољих РНБ певачица. 1998. године, издала је свој деби албум под називом "Кисс тхе Ски", а њен трећи албум "Хелло", објављен је 2014. године.

Удала се 2016. године за доктора Вона Расберија са којим има два сина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas