Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Очарала свет беспрекорним гласом: Ова девојка има два посто шансе да преживи, али се не предаје - "Два посто није нула" (ВИДЕО)

Девојка из Охаја, Џејн, успела је да својим беспрекорним гласом, али и животном причом растужи многе

1624011792_devojka-1.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / Америца'с Гот Талент
Oglas

Ова веома симпатична и преталентована девојка води најважнију борбу - ону за живот, али ипак се не предаје, већ покушава да оствари свој највећи сан и постане певачица.

Прочитајте још: Аустралија прекривена пауковом мрежом: Невероватни снимци природе (ВИДЕО)

Џеј је у емисији "Америка има таленат", отпевала своју ауторску песму "Уреду је" (Итс ОК), а изведбом је распаметила четворочлани жири и пласирала се директно у финале такмичења.

Ипак, испод ове ведре и насмејане девојке, води највећу борбу за живот. Лекари су јој дали само два посто шансе да преживи, јер се бори са три врсте рака. Има тумор на кичменој мождини, јетри и плућима, а поред свих недаћа она зрачи невероватним оптимизмом.

"Имам два посто шанси да преживин, али то није нула"

Своју животну причу открила је пре самог наступа, током разговора са жиријем:

- Певам своју ауторску песму "итс ок" - а на питање једног од чланова жирија о чему песма говори, кроз осмех је одговорила:

- О последњој години мог живота.

Сајмон Кауел, видно потресен упитао је ову 30-годишњу девојку, како је сада, а она је онда шокирала одговором:

- Последњи пут када сам проверавала, имала сам рак на плућима, на кичменој мождини и на јетри. Важно је да сви знају да сам више од лоших ствари које ми се дешавају - рекла је Џеј, а онда је њен беспрекорни вокал очарао све.

Сајмон Кауел није желео да јој да глас, већ је притиснуо Златни тастер, који је ову предивну девојку одвео директно у финале такмичења:

Прочитајте још: "Гађање младе... Три дана без тоалета након венчања": Да ли знате који су најбизарнији обичаји на венчањима?

- Имам два одсто шансе да преживим, али два одсто није нула. Два одсто је нешто, и волела бих да људи знају како је то сјајно - изјавила је приликом напуштања сцене, док је жири покушавао да опише њен невероватан наступ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas