Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТИНИТО

Очекивано или не: Ове су две најгоре врсте људи, зато их што пре избаците из живота

Са неким људима сте одрасли и знате их одувек, али то није разлог да они заувек остану вама толико блиски и наставе да вам уништавају живот и одузимају енергију.

1616698191_Depositphotos_140328834_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ево које људе морате удаљити од себе што пре, саветује Хафингтон пост.

Убице снова

Људи који убијају снове обично немају поверења у себе, стога не можете очекивати да верују у вас. Они су хронични скептици и песимисти.

На сваку вашу сунчану мисао ће послати кишни облак који ће вам приказати ствари из другог угла.

Они ће наћи грешку и ману чак и тамо где проблем не постоји. Њихови коментари учиниће да почнете да сумњате у себе.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Да ли знате шта је ЛУЦИФЕРОВ ЕФЕКАТ? Можда сте и ви били жртва!

Након дивне вечере питаће вас зашто нема десерта од воћа него само од чоколаде или ће вас након свега веома директно, пред свима, питати како је успео да вам загори пиринач.

Они често сматрају да други својим успехом убијају њихов успех. Они заиста не могу да буду срећни због вас на дуге стазе и колико год да су вам такви људи блиски, требало би полако да налазите начин да их избацујете из живота, јер ће вам одузети много енергије.

Подизачи прашине

Поједини људи су једноставно превише шармантни и заводљиви да ће вас изнова наводити да им опраштате њихове лудости.

Они стварају олују око вас и очекују да им се придружите у плесању на киши.

Воле лудило више него ишта друго, укључујући и вас. Безнадежно су зависни од пливања у мутним водама и адреналина.

Прочитајте још: Зашто пријатељ забада "нож у леђа" пријатељу? Одговор је ТУЖАН и логичан

То је онај тип људи који се изненадно појави на вечери на коју није позван, наједе се, попије сав шампањац и прича своје сулуде приче свима.

Њихов тајминг је деструктиван када је реч о вашем распореду, а трудиће се да увек буду у центру пажње и објасне вам да је њихова потреба битнија од ваших обавеза.

Црпе вашу енергију и очекиваће да их увек пратите, а ретко ће бити уз вас. Своје понашање често правдају са: "Знаш да пролазим кроз тежак период".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas