Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
КРАЉЕВСКА КУЋА

Од чега живе принц Хари и Меган, кад нигде не раде?

Кућа у којој живе вреди 14,6 милиона долара, а немају редован приход.

1615468299_hm.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот харрy_мегхан_упдатес
Oglas

Док су живели у Лондону брачни пар је добијао годишњу плату од пет милиона фунти. Војвода и војвоткиња од Сасекса тврде да од јануара 2020. године не добијају новац од краљевске куће и да су финансијски независни. Од чега живе?

Прочитајте још: Принц Вилијам проговорио о интервјуу Харија и Меган и изнео планове за будућност

На почетку су Хари (36) и Меган (39) направили "нови договор" са принцом Чарлсом, који је преузео на себе да им финансијски помаже док се не осамостале. Принц Чарлс има сиасет финансијских инвестиција и имовине коју издаје, јер је је годинама мудро управљао богатством. Наиме, принц Чарл се до марта прошле године, дакле за само два месеца, Харију и снајки пребацио 5,6 милиона фунти.

Ко им плаћа обезбеђење?
Када је канадска влада објавила да им више неће плаћати обезбеђење, пар се преселио у САД. Тајкун Мајкл Пери им је понудио кућу током ковида, а принц је Опри рекао да су ушли у комбинацију са "Нетфликсом" управо да би могли да плаћају обезбеђење.
Краљевска кућа нас је "исекла финансијски"

Међутим, Хари и Меган су Опри Винфри изричито нагласили да их је онда "краљевска кућа исекла финансијски". Остало је нејасно да ли је "пресушио" прилив од Чарлса.

Принчеви су наследили новац од мајке и прабабе.

Браћа Вилијам и Хари су од мајке Леди Ди наследили богатство вредно 13 милиона фунти и братски су га поделили. И прабака, краљица мајка, која је умрла 2002. године им је ставила нешто новца.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Једна је од највећих фолк звезда, а данас је свим дамама послала снажну поруку (ФОТО)

Право питање се поставља одакле је Хари набавио новац за нову кућу у Калифорнији коју су купили и реновирали за 14,6 милиона долара? Кућа је окружена имањем од 18.000 квадрата и, између осталог, има 16 соба, лифт, собу за масажу, теретану, позориште и много тога.

Сама Меган је током каријере глумице успела да заради само 50.000 долара, а највећи успех јој је била улога у серији "Одела". Имала је блог и модну линију.

Меган је као глумица зарадила 50.000 долара.
Реновирање викендице
У септембру 2020. године Хари и Меган су објавили да су за реновирање викендице у Винзору потроили 2,4 милиона фунти. Међутим, то није био њихов, већ новац британских грађана.

Пошто више нису чланови краљевске породице могу слободно да зарађују новац, али Меган је, приликом удаје за Харија, потписала уговор да више никада неће глумити. Пар је успео да пронађе "рупу у уговору".

Прочитајте још: "Нисам желела да живим": Потресна исповест Меган Маркл у интервјуу код Опре

Меган је позајмила глас цртаним филмовима, па у том контексту треба посматрати и њихов уговор са светским компанијама Нетфлиx и Спотифy за које су Опри искрено рекли да су "вредни милионе".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas