Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВРТ

Од пластичне ЦЕДИЉКЕ направите прелепу САКСИЈУ каква не може да се купи! (ВИДЕО)

Лепо време код куће искористите да сами направите саксију у којој ће цвеће изгледати још лепше.

Oglas

Не бацајте цедиљку која је пукла, искористите је да од ње направите саксију!

Прочитајте још: Не бацајте старе ФАРМЕРКЕ, удахните им нови живот У БАШТИ (ВИДЕО)

Прво се цедиљка са спољне стране комплетно облепи селотејпом. Следећи корак је да се унутрашњост намаже уљем.

Фото: Youtube/ screenshot  प्रकृति के साथ
Потребни су селотејп и мало уља!

У посуди се помеша цемент са водом и када се добије житка смеса њоме се намаже цедиљка. Затим се сувим цементом поспе, као са брашном. када се осуши дода се нови, дебљи слој.

Када се обликује посуда, како се суши тако се влажним прстима моделује да унурашњост буде равна. Последњи корак је да се металном цеви направи рупа у средини, како би отицала вода.

Фото: Youtube/ screenshot  प्रकृति के साथ
Не заборавите да направите рупу уз помоћ неке цеви.

Саксија ће се сушити најмање један дан. Прво се уклони селотејп, затим се ножем уклони евентуални вишак са спољашње стране цедиљке. Онда се благим ударцима одвоји цедиљка од готове саксије!

Прочитајте још: Растерује КОМАРЦЕ, од ње се прави СОК и леп је украс врта

Преостаје фарбање, али саксија је довољно лепа украсима које је добила од цедиљке.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas