Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЉИ

ОД ПОЗНАНСТВА ДО ИСТИНСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА: 10 животних ситуација због којих добре пријатељице постају најбоље

Лако је наћи добре пријатеље, али они најбољи се не налазе – њих ствара живот. У многим животним ситуацијама можете да препознате да ли имате уз себе праву пријатељицу, а ми вам доносимо листу њих 10 ситуација које доказују да сте једна другој заиста најбоље пријатељице.

1596113227_girls-3764703_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

1. Редовни сте гост на њеним породичним дружењима. Рођендани, крштења, новогодишње журке, роштиљ – све су то догађаји на које позивате своју пријатељицу и на које она позива вас. Познајете све чланове породице и често се с њима дружите, а у дому своје пријатељице осећате се као у властитом.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

2. Једино ваша најбоља пријатељица зна све ваше тајне. Сви смо доживели неугодне ситуације због којих нас и дан данас облије црвенило када их се присетимо. Никада их не препричавамо никоме осим најбољој пријатељици и једино се с њом можемо поштено насмејати тим догађајима.

Фото: Пиксабеј

3. Без проблема критикујете једна другу. Ако се пријатељица врати из фризерског салона незадовољна и сумњичаво вас пита каква је њена нова боја косе, нећете је лагати и рећи да јој сјајно стоји ако вам се не свиђа. Искрено јој признајете да би јој боље стајала нека друга боја. Исто тако никад се не љутите на њу када вам саветује да купите панталоне веће за један број, јер су вам ове преуске у струку и стварају вам шлауфиће на стомаку.

Прочитајте још: Како да реагујете ако неко удари ваше ДЕТЕ у ВРТИЋУ: Ово РОДИТЕЉИ треба да ураде

4. Заузимате се једна за другу у расправама. Увек чувате леђа својој пријатељици и она вама. Гласно и без размишљања подупрећете једна другу када ситуација то захтева од вас.

5. Отворено разговарате о љубави и сексу. Не постоје детаљи из ваших веза о којима не можете искрено разговарати. Од емоција до врућих игрица у кревету, искрено јој поверавате све детаље из свог љубавног живота.

Фото: Депозит

6. Она је прва особа којој ћете се јавити након тешког раскида. С обзиром на то да је упућена у вашу везу са партнером до најситнијих детаља, након раскида имате потребу да разговарате са њом. Она увек разуме у чему је био проблем, зна како да вас утеши и натера да кренете даље.

Прочитајте још: Сад или никад! Ево када је време да коначно СРЕДИТЕ СВОЈ ЖИВОТ

7. Међусобно поверавате тајне које сте обећале да чете чувати за себе. Иако ће то ретки признати, често најбољим пријатељицама одајемо туђе тајне. То се најчешће догађа у ситуацијама када особи која нам се поверила треба нека помоћ, а ми не знамо како да јој то пружимо. Највише верујемо најбољој пријатељици и рачунамо на то да ће нам она дати искрени савет.

8. Заједно пролазите кроз тешке животне ситуације. Болест, смрт блиских људи – то су ситуације у којима се препознаје прави пријатељ. Ви сте увек једна уз другу, у лепим и у најтужнијим тренуцима живота.

Прочитајте још: ОВО ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Ево како квалитетно искористити време са децом и пробудити им АВАНТУРИСТИЧКИ ДУХ

9. Планирате своју заједничку будућност. Замишљате како ће изгледати ваша дружења у старости, причате о томе какве ћете бити баке и често у шали говорите да ћете вашу децу натерати да и они буду најбољи пријатељи. Једноставно не можете да замислите будућност једна без друге, чак и ако вас живот одведе на различите стране.

Фото: Депозит

10. Можете седети у тишини, не радити ништа и осећати се угодно. Осећај угодне тишине један је од најлепших на свету, а можете га остварити само уз људе које волите и којима верујете. Управо је таква ваша пријатељица с којом можете да уживате чак и ако не радите ништа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas