Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈСКЕ УБИЦЕ

Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Све је разоткрио праунук најчувенијег америчког убице који је оставио дневник.

1603289882_UbicaYamak.PNG
Фото: Youtube/ screenshot ABC 10 News
Oglas

Злочини који су од августа до новембра 1888. године потресли Лондон, када је на монструозан начин на  убијено пет проститутки, никада нису разрешени, а оптужен је Џек Трбосек.

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

Сумњало се на најмање стотину особа, па чак и да је у питању умно поремећени члан краљевске породице, али и да је убиства починио лични лекар краљице Викторије.

После више од 130 година, коначно разрешење мистерије понуђено је с друге стране океана: од пра-праунука једног другог монструозног злочинца Хенрија Хауарда Холмса, који је 1896. године осуђен и погубљен за девет (по сопственом признању 27), а по проценама експерата  и две стотине убистава!

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Његов потомак, адвокат Џеф Маџет, пронашао је Холмсов дневник и из њега закључио да су он и Трбосек вероватно иста особа, јер је Холмс боравио у Лондону управо у време када је овај град терорисао брутални убица, а његовим повратком у Америку убиства су престала!

Знао је анатомију
Холмс је имао медицинско образовање, управо из анатомије, па је тако успевао да успешно уклања раскомадана тела жртава. По њему, "лондонска епизода" можда је била само припрема за то што је "Џек Трбосек" планирао да изведе у својој домовини?!
Бриљантан студент медицине, али насилан муж

Први амерички серијски убица рођен је као Херман Вебстер Маџет, 16. маја 1861. године у Њу Хемпширу, у добростојећој породици методиста. Имао је лепо детињство.

Са 16 година је завршио средњу школу, оженио се Кларом Ловеринг и 1884. године је дипломирао медицину и хирургију Универзитета Мичиген. Доктор Ноем Вит, код којег је радио, признао је да је још у то време крао лешеве да би их продавао медицинским установама и школама и варао осигуравајуће компаније наплатом полиса.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Х.Х. Холмс Фото: Youtube/ screenshot ABC 10 News

После развода (био је насилан) одселио се у Мурс Форкс, у држави Њујорк, где је виђен са дечаком који је касније нестао. Запослио се у апотеци где је један дечак умро од лека који му је продао. Променио је име у Хенри Хаурад Холмс и познат је по скраћеници Х. Х. Холмс.

Подигао је троспратну зграду "Замак смрти".

Холмс је стигао у Чикаго августа 1886. и одмах се запослио у апотеци коју је купио, а бивша власница и супруг су нестали. Купио је плац насупрот апотеке и подигао троспратну зграду и направио хотел, касније прозваног "Замак смрти". На другом спрату је имао собе без прозора и са обложеним зидовима, тајним вратима и ходницима, а у зидовима су биле сакривене цеви кроз које је пуштао отровни гас. У подруму се налазила бурад са киселином и живим кречом, пећ за спаљивање и специјални сто за комадање лешева.

Прочитајте још: Ким Џонг Унов деда је био ПОЧАСНИ грађанин Београда, а ево шта је ОСТАВИО у српској престоници (ФОТО)

Прва жртва је био јувелир и часовничар Нед Конор, чија се лепа супруга Џулија заљубила у Холмса, па је касније нестала са кћеркицом Перл. Холмс је тврдио да је Џулија умрла приликом абортуса, али је у подруму нађена карлична кост мале Перл.

Замак смрти Фото: Youtube/ screenshot ABC 10 News
Осигуравајућим кућама је постао веома сумњив...

На исти начин ликвидирао је и Мини Вилијемс, за коју је сазнао да је наследила огромно богатство. Низали су се злочини. Холмсова похлепа била је све већа, а осигуравајуће компаније почеле су да сумњају и наслућују преваре!

Ухватио га је детектив осигурања. За два сата је осуђен на смртну казну.

Френк Гејер, којег је унајмила осигуравајућа кућа из Филаделфије, је истрагом убистава и нестанака стигао до Х. Х. Холмса, који је намеравао да побегне из земље, али су га 17. новембра 1894. ухапсили детективи Пинкертонове агенције у Сент Луису.

Суђење је почело крајем 1895. године и трајало је недељу дана. Пороти су била довољна два сата да га прогласи кривим и изречена му је смртна пресуда.

Прочитајте још: ПОСТОЈИ СНИМАК: СКРОМНИ отац Креспи је после смрти ОТКРИО где је побегао ХИТЛЕР (ВИДЕО)

Тело је нетакнуто!
Погубљен је вешањем 7. маја 1896.године. Сахрањен је на гробљу Свети крст у Лендсдауну, у Пенсилванији, тако што му је ковчег заливен бетоном. Због гласина да је избегао смртну казну, у 2017. извршена је ексхумација и утврђено је да су његово тело и одећа неприродно нераспаднути!

"Замак смрти", где су истражитељи открили ужасе које је за собом оставио, неко је после хапшења запалио, па је изгорео други спрат са доказима о тајним собама и гасним коморама.

Замак смрти је био пошта  до 1938. године, па је срушен.

Квирел, који је био домар и чувар Холмсових тајни, извршио је самоубиство, оставивши поруку: "Не могу да спавам". Породица је рекла да је месецима имао халуцинације и да се жалио да га прогоне покојници. Тако је нестала последња особа која је могла много тога да открије о "Замку смрти".

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Пра-праунук Х. Х. Холмса, Џеф Маџет, написао је у књизи "Крваве мрље" да се не поноси својим претком. "Ја сам потомак ђавола", навео је, пошто су експерти Еф-Би-Ај и ЦИА утврдили да је рукопис дневника аутентичан. На основу ДНК анализе урађене у Лондону, Маџет је непобитно установио да је у сродству са Меган Маркл, супругом принца Харија, и закључио да и она има родбинске везе са Х. Х. Холмсом, односно Џеком Трбосеком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas