· · Коментари: 0
ОДМОР

ОДАВДЕ ЋЕТЕ ПОНЕТИ НАЈЛЕПШЕ УСПОМЕНЕ: Потпуно реновиран хотел који испраћа само презадовољне госте

Најпознатији хотел у Хургади

1628173371_glavna-1.jpg
Фото: Промо

Кратка, динамична вожња од аеродрома, уз симпатичан доживљај свакодневне Хургаде кроз неписана саобраћајна правила. Пут води према старом туристичком центру града – Сакали, а завршава се на импресивној капији улаза у Hilton Hurghada Plaza 5* . Хотел се налази у мирнијем делу града, тик уз новоотворени тржни центар, у близини центра Хургаде. 

Фото: 1 А

Хотел је један од првих и најпознатијих хотела у Хургади. Након потпуног и темељног реновирања, отворен је за госте 2019. године. Сваки, и најмањи детаљ, говори у прилог добро познатом квалитету ланца Хилтон. 

Поседује 495 софистицирано опремљених смештајних јединица, од којих највећи број има спектакуларан поглед на плажу, море и вртове са палмама, које се лагано покоравају топлом, египатском ветру. Све собе су модерно дизајниране и савремено опремљене,  свака од њих има клима уређај, САТ ЛЦД ТВ, сеф, мини бар, кетлер и сет за кафу, купатило опремљено са кадом и туш кабином, Wi-fi интернет. У издвојеном делу хотела, смештене су Премиум собе, које су нешто другачије уређене, па поседују чак и сопствену кухињу. 

Фото: 1 А

Хотел  нуди All inclusive услугу, а поред главног ресторана, поседује и два а ла царте ресторана (азијска кухиња и кухиња хране морских плодова). Покушаћемо да вам речима дочарамо гастрономску понуду и изузетно љубазно особље главног ресторана. Уколико сте гурман, уживате у традиционалним специјалитетима, али и иновацијама искусних кувара, који су уједно декорисани и сервирани са толико пажње, да вам је просто жао да нарушите тај склад, овај сегмент може озбиљно угрозити феноменалне утиске које на госте остављају плажа, базени и релаксација на сунцу.  

Фото: 1 А

Hilton Hurghada Plaza 5*   се налази на прекрасној пешчаној плажи, коју једним делом чини корални гребен, права посластица за заљубљенике у подводни свет. Други део плаже је купалишна зона, са сунцобранима који осигуравају дебео хлад и лежаљкама које нуде удобно уточиште за дремку уз звуке таласа. Када вас угреју топли зраци египатског сунца, потражите освежење на бару, који се налази на самој плажи, а у понуди има све врсте хладних и топлих напитака, алкохолних и безалкохолних пића и грицкалица које уз то иду. 

Фото: 1 А

Хотел заиста има да понуди велики број садржаја, па можда нећете пожелети да изађете из самог комплекса, јер ће све у понуди бити сасвим довољно за вас, ваше пријатеље, породицу. Ту су базени, аква парк за мању децу, теретана, али и већ поменути тржни центар изван хотела. Ако сте ипак радознали и желите да откријете пулс Хургаде , хотел Hilton Hurghada Plaza 5* налази се на идеалној позицији, с обзиром да је смештен недалеко од старог туристичког центра Сакале. Разноликост боја и избора сувенира, традиционалне хране и зачина омамиће сва ваша чула, па ћете са свог путовања сигурно понети неку ситницу којом ћете пријатељима дочарати барем делић атмосфере са вашег одмора у Египту .

Фото: 1 А

Препорука за добар хотел је злата вредна, а агенција „1 А Травел“ увек има шта да понуди, у Египту или Турској. Посетите сајт агенције, изаберите своје парче раја за ово лето и направите online резервацију, брзо и лако. За све евентуалне недоумице на располагању вам је и контакт центар - 011/655 78 00. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.