Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
природни материјали

Одећа од ЛАНА поново у моди: Материјал који најбоље РАСХЛАЂУЈЕ током летњих дана! (ФОТО)

Квалите и удобност су загарантовани са ланеном одећом.

1623398385_Depositphotos_398800720_xl-2015--2-.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Лан је природни материјал, прави се од стабиљке биљке лана.

Материјал који се добије од лана одлично упија влажност и због тога одећа која је направљена од овог материјала најбоље расхлађује током врелих летњих дана.

Прочитајте још: ТИЈАНА ДАПЧЕВИЋ са дугом косом: " Да ли си то ти?", питају се фанови! (ФОТО)

Ланена одећа за лето

Ланена одећа пропушта ваздух и то је још један начин на који расхлађује тело током лета.

Лан је скупљи од памука јер је начин на који се прави компликованији од начина за добијање одеће од памука.

Ленена одећа је позната по свом квалитету и веома је цењена у целом свету.

Прање ланене одеће

Одећа од лана се пере ручно или на ниским температурама, изузетно је квалитетна и може да траје и неколико деценија. Што се више пере, материјал постаје мекши. 

Ми вам дајемо неколико предлога за одевне комбинације са ланеном одећом: Хаљина, мајица или панталоне, избор је на вама!

Прочитајте још: ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША кренула на плажу у провокативној комбинацији: Све пршти од НЕОН боје, фанови у трансу! (ВИДЕО)

Ланена одећа је обично у белој или крем боји, али ова хаљина је прави пример да и одећа од лана може доћи у јарким и веселим бојама! 

Ланена одећа увек добро стоји када се комбинује као горњи и доњи део. Комплети од лана увек изгледају савршено!

Одевну комбинацију са ланеним материјалом можете учинити занимљивијом уз оригиналан накит или обућу. Ланена одећа је идеална подлога за креативан и храбар избор накита, торбе и обуће!

Бела ланена кошуља никада неће изаћи из моде! Можете је носити на плажи, током дана по граду или уз добар комад металног накита, на вечери у омиљеном ресторану.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas