Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУЋНИ ТРИКОВИ

Одећа се СКУПИЛА НАКОН ПРАЊА? Ево како да решите проблем уз ЈЕДАН ТРИК, али будите ОПРЕЗНИ!

Прање осетљивих материјала на високим температурама у машини за прање веша може бити велики проблем, посебно када из машине извучемо два пута мању блузу

1599895520_pranje-vesa.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Да би уништили омиљене панталоне, мајицу или хаљину некада је довољно да само не подесите прву температуру прања у машини за прање веша. Осетљиви материјали склонији су скупљању у прању, али то се буквалн може догодити на готово свим тканинама.

Прочитајте још: Чим уђете у КАНЦЕЛАРИЈУ знаћете ко је ШЕФ: Ево УПУТСТВА

На интернету се може пронаћи мноштво водича у којима се детаљно објашњава решење овог проблема, како поништити последицу скупљања одеће у прању. Доносимо вам један од најпримењиванијих метода, који ће вратити стару величину вашој одећи.

Прочитајте још: Зове се ПРКОС зато што ПРКОСИ свему и пркосно ЦВЕТА од маја до МРАЗА!

Не бацајте одећу када се скупи у машини. Решење постоји!

Све што вам треба је шампон за бебе (или регенератор за косу) и топла вода. Одећа би након третмана требала изгледати као пре прања и скупљања, али морате имати на уму да се то не односи за баш сваки комад. Наиме, много зависи од материјала и начина на који се одећа скупила. 

Прочитајте још: ДНЕВНО има и по 30 ЦВЕТОВА и нико не зна зашто га зову КИНЕСКА РУЖА?

Пратите следеће кораке:

  1. У лавор сипајте топлу воду, никако врелу и мало шампона за бебе.
  2. Ставите одећу у лавор да се добро натопи.
  3. Нежно исцедите и положите на велики пешкир.
  4. Заролајте пешкир да се са одеће упије вишак воде па одролајте.
  5. Пажљиво вуците крајеве одеће док се она не врати у првобитну величину.
  6. Ако је потребно, поновите поступак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas