Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Одело не чини човека, али чини МУШКАРЦА! Ових 5 грешака не смете направити

Стил мушкарца открива се у детаљима, па слободно дајте лични печат.

1610702795_Depositphotos_33325505_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Тачно је да скупо одело не чини човека, али стил много говори о људима. Уколико желите да будете даса са стилом, не бисте смели да направите грешке приликом одабира гардеробе јер понекад и детаљ може да поквари целокупан утисак.

Прочитајте још: Акне - њихово место на лицу открива ваше унутрашње тегобе

Чарапе
Мушкарци "падају" на ситницама, попут спортских чарапа са оделом. Чарапе не морају да буду од свиленог конца, али не сме око да их примети, бирајте тамније.

Кренимо од кошуље која је неизоставни део гардеробе и омиљени одевни предмет многих мушкараца. Она увек мора савршено да изгледа на вама, баш као и одело, па је важно да дужина рукава буде по вашој мери.

Никада не носите дубоки "ве" изрез!

Уколико волите да носите џемпере и мајице, модни стручњаци саветују да никако не носите оне са дубоким “ве” изрезом, а ниским мушкарцима да забораве на дугачке капуте јер би то био потпуни фијаско.

Савршено обучен мушкарац уме да уклопи чарапе са краватом и марамицом у џепићу. То не могу сви мушкарци, али сви треба да знају: уз тренерке се носе беле чарапе, а уз панталоне црне.

Прочитајте још: Све о кремама за подручје око очију: Да ли сте знали да се наносе само једним прстом?

Основно правило, које се подразумева, па многи сматрају да га не треба ни помињати је да никад не идете у изгужваној одећи. Прави мушкарац, који држи до себе и свог изгледа, може сам да испегла кошуљу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas