· · Коментари: 0
ПСИХОЛОШКИ ТРИК

Одличан психолошки трик у фризерском салону: Од сада ћете увек добити фризуру какву желите

Колико сте пута у фризерски салон дошли срећни, а кући отишли са уплаканим лицем? Нажалост, сигурни смо како вам се то догодило барем једном у животу.

1614435670_Depositphotos_37469409_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Било да се радило о лошој боји или лошем шишању, мање је битно. Битно је само да сте били несрећни. Али како би убудуће избегли такве неугодне ситуације, беаутy стручњаци откривају један занимљив психолошки трик којим се можете послужити.

Прочитајте још: Представљамо вам његово величанство, ТУРБАН! Идеални ако сте у журби, а можете их направити и сами (ВИДЕО/ФОТО)

Ради се о томе да гледате свог фризера право у очи кад причате о томе шта бисте желели на својој коси.

То вам сада сигурно звучи банално, али када боље размислите, често своју фризерку или фризера гледате у огледалу док вам он стоји иза леђа и упија оно што му говорите.

Прочитајте још: Брза фризура за 5 минута: Направите "реп кикицу" у неколико потеза (ВИДЕО) 

Али ствар је у томе да на тај начин ваш фризер не упија ваше жеље онако како би требло, а то ће се променити гледањем у очи.

Наиме, овако ћете му у потпуности окупирати пажњу, па неће одмах почети са шишањем или фарбањем док му ви још објашњавате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.