Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
људи

Одлични савети РУСКОГ ПСИХОЛОГА: Како да одговорите некоме ко вас вређа и понижава?

„Ако је неко непристојан према вама, насмејте му се право у лице. Ако останете у добром расположењу и не изгубите оптимизам, то ће поразити оног ко вас је увредио “, рекао је једном један мудар човек, а ми не можемо да се не сложимо са њим.

1596185244_pretty-woman-1509956_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Особе које имају намеру да вас повреде, најбоље је поразити срећом и позитивним ставом.

Свет је пун љутих људи који, можда и без размишљања, упућују речи саговорницима које могу да повреде осећања. Често ћете чути питања попут, зашто си се тако угојила, када ћеш се удати, зашто још увек ниси нашао посао? Запажање како вам нешто не стоји добро или би требало да промените нешто у свом животу. Ови људи увек мисле да знају нешто више о вашем животу од вас самих.

Прочитајте још: Мушкарац на дну корпе за куповину пронашао ПОРУКУ која враћа НАДУ У ЧОВЕЧАНСТВО

Најбоље је да се на коментаре не обазирете!
Фото: Пиxабаy

Најбоља одлука коју можете да донесете је да се не обазирете на њихове коментаре, али ако ипак желите да победите у овој конверзацији, постоје начини да одговорите на непристојна питања.

Чувени руски психолог, Михалков, има генијалну методу која ће оставити без текста сваког ко се усуди да постави непристојно питање или намерава да повреди ваша осећања.

Хвала

Једноставно хвала ће дати до знања саговорнику да не желите да причате на ту тему и да са њим не желите да улазите ни у какву расправу. На овакву реакцију ће се сигурно окренути и отићи без додатних питања.

Прочитајте још: ШТА БИСТЕ ВИ УРАДИЛИ?! "Моја сестра је хтела да УСВОЈИ ДЕТЕ, али морала сам да кажем социјалном раднику ИСТИНУ!"

Ценим твоје мишљење, али се не слажем са тобом

Одговарајући на непристојност на овај начин, показујете да сте паметнији, уравнотеженији од саговорника и нећете пасти на његов ниво. Самопоуздање ће потпуно поразити саговорника.

Фото: Пиxабаy

Да ли стварно очекујеш да одговорим на то питање?

Оваква фраза може брзо охладити бахатог саговорника, посебно ако комуницирате у јавности. Уместо да се правдате за своје поступке, одговорите овим питањем и саговорнику више никад неће пасти напамет да према вама буде непристојан.

Прочитајте још: СЕДАМ животних лекција из АНЕ КАРЕЊИНЕ које можемо и данас да применимо

У праву си

Свако ко има намеру да нас повреди речима, очекује бурну реакцију. Ако се сложите, помало иронично, са њиховом констатацијом то ће га потпуно поразити.

Смех

Ако немате воље за превише разговора, једноставно се насмејте. Ова реакција ће их дефинитивно оставити у чуду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas