· · Коментари: 0
ПРЕГЛЕДИ

Одрасли ШИЗЕ, деца ОДУШЕВЉЕНА! Да ли знате ко је нови РЕКОРДЕР на YouTube (ВИДЕО)

Популарна песма Despacito коначно је скинута са трона и то је Baby Shark Dance

1605118884_pesma-Doo.png
Фото: YouTubeScreenshot/Pinkfong!Kids'Songs&Stories

Дечија песма Baby Shark Dance нови је господар YouTube канала. Званично, ово је видео снимак који је од 2016. године остварио чак 7,15 милијарди година, чиме је скинуо са трона популарни хит Despacito који је скоро три пуне године, од 2017. године био званично најпрегледајији видео снимак на овом каналу.

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Одрасли песму доживљавају као иритантну, што се може закључити и по коментарима, док је са друге стране деца обожавају. Тако је песма Baby Shark Dance, који је пре пет година објавила јужнокорејска компанија Pinkfong постала  је нови рекордер на YouTube каналу са 7 милијарди и 150 милиона прегледа.

Прочитајте још:  НАЈБОГАТИЈИ! Да је марио за новац, Тесла би када је умро имао ТАЧНО ОВОЛИКО НОВЦА НА РАЧУНУ! (ВИДЕО)

Јужнокорејска компанија која је пласирала ову песму зарадила само од стримова више од 5 милиона долара.

Тако је јужнокорејска компанија зарадила само од стримова више од 5 милиона долара. Иначе, њихова верзија само је једна од бројних извођења популарне песме, али ниједна није толико популарна као ова верзија у извп,ођењу дечака Хопија Сегоина.  

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Наводно, песма је настала током седамдесетих година у америчким летним камповима, док је према једној теорији настала 1975. године након великог успеха Спиелбергових "Раља".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.